Bell Coaching Diensten

Maak je keuze
Next level Coaching. Online begeleiding met voeding, training en leefstijl
Een wetenschappelijk onderbouwde opleiding voor fitness professionals.
Maak je leven makkelijker met een eigen persoonlijk schema
voedingschema

Honderden
resultaten per jaar

Van drukke ouders met meerdere banen, professionele wedstrijdatleten, personal trainers, ondernemers tot mensen met een eetstoornis die door andere jarenlange professionele hulp niet geholpen konden worden.

Recensies

 • Echt topper hier! Alles word goed en duidelijk uitgelegd. Je merkt ook al vrij snel resultaat wat alleen maar meer motiveert. Lorenzo heeft mij begeleid en vond het echt een aanrader. Bedankt kerel en ga zo door!

  Stijn
 • Ik ben door meerdere coaches gecoacht. Ik word nu 3 maanden gecoacht door Sanne en heb de meeste progressie ooit gemaakt! Snel reactie, handelt snel! Super blij dat ik deze stap heb gezet!!

  Charity Peters
 • Als je een echte “lifestyle” coaching wilt hebben dan ben je hier zeker aan het goede adres. Geen BroScience en kip met rijst mentaliteit. Ik kan hier A4’tjes over vol schrijven, maar voor mij is dit echt het ultieme level van een “lifestyle coach”

  Dylan Hustinx
 • Coaching op een heel ander niveau! Science based onderbouwd over hoe en waarom iets moet gebeuren. Persoonlijke begeleiding aangepast op jou leefstijl, behoeftes en niet te vergeten lichaamstype! Perfect voor een wedstrijd of fotoshoot! Of je nu wilt afvallen op een ander level of wilt bijkomen op een ander level, ben je bij Bell coaching aan het juiste adres!

  Jan Vroomen
 • Ik zit nu een jaar bij Bell Coaching en heb ik 100 keer meer resultaat geboekt dan de afgelopen jaren daarvoor. Ze staat altijd voor je klaar, ook als het soms even flink tegenzit. Dank daarvoor!

  Eva Quigley
 • Begeleiding waar je u tegen zegt, ik ben erg te spreken over Bell Coaching. Ik train al een aantal jaren maar ondanks dat heb ik erg veel geleerd en mijn kennis vergroot qua voeding en training. Kortom, super coaching!

  Boban Djordjevic
 • Ben je op zoek naar goede online begeleiding zoek dan niet verder. Team Bell staat garant voor best evidence training. Altijd juist onderbouwde training adviezen en doordachte schema’s. Daarnaast zijn het ook gewoon aardige gasten die leven voor deze sport. Kan het alleen maar aanbevelen!

  Hans Waterham
 • Voor alle wetenschappelijke bewezen info over sport en voeding moet je hier zijn. Hier wordt ‘bro-science’ van tafel geveegd. Hulde👌🏻

  Ben de Jong
 • Team van coaches die weten waar ze over praten met elk hun specialisme. Evidence based coaching, die ervoor zorgt dat je je gewenste doel behaalt op manier die voor jou werkt! Highly recommended als je je doelen nu eens echt wil behalen. Heeft mij in elk geval een nieuwe lifestyle gebracht!

  Bart van Rooij
 • Bell Coaching staat voor kennis, kunde en een persoonlijk aanpak. Ik heb mijzelf als coach weten te verbeteren op gebied van coaching & programmeren van betere fitnessprogramma’s dankzij de begeleiding van Richard!

  Dikke aanrader dus voor zowel de recreant als de professional voor mentale & fysieke groei!

  Carlo Kapojos