Personal Training

Fysieke begeleiding speciaal voor Team Bell leden

Investeer in Jezelf

Hoe graag wil jij je doel behalen?

Bij Bell Coaching geloven wij dat het fysieke aspect van persoonlijke begeleiding enorm veel voordelen met zich meebrengt. Het is geschikt voor iedereen die serieus is over training, voeding en lifestyle.

Bij een plan voor jouw doelstellingen komen veel verschillende factoren kijken; leeftijd, activiteitsniveau, hoe vaak kan je trainen, genetische factoren, leefstijl en je stressniveau’s. 

Daarom is er één ding dan centraal moet staan! Personalisatie. Een goede Personal Trainer houdt rekening met al deze factoren en stelt op daarop een persoonlijk plan op. Een plan dat werkt voor jou. Die je de handvatten geeft om ook op lange termijn, zelfstandig een gezonde en fitte leefstijl te behouden.

We hebben jaren ervaring. Van ouders met kinderen én een full time job. Tot atleten en +60 uur werkende ondernemers. We leiden ook andere professionals op en organiseren evenementen.

De Voordelen van
Personal Training

Personal Training is een investering in jezelf. Wij vinden het belangrijk dat jij betrokken raakt bij hoe jij begeleidt wordt. Het simpelweg oefeningen uitvoeren is verleden tijd. Dat kan beter.

We kijken samen naar wat het beste bij jou past en gaandeweg leren wij jou wat je precies doet en hoe, hiermee wordt het traject een stuk leuker en ontwikkel je skills en inzicht waardoor je ook zelfstandig aan de slag kunt met je trainingen.

Je maakt een afspraak met jouw eigen vaste trainer op een afgesproken tijdstip, waardoor er op gerekend word dat je aanwezig zal zijn. Het net de doorslag geven als je onderuitgezakt zit op de bank om toch even in beweging te komen.

online coaching

Maak je keuze

Ontvang 10% korting als Team Bell lid of zelfs 25% korting bij premium coaching

Per Les

Losse les
73
  • Alleen voor Team Bell leden
  • 60 Minuten Personal Training
  • Leer juiste Trainingstechniek
  • 10% korting bij online coaching
  • 25% korting bij premium coaching
Nu aanmelden

Start nu
met Personal Training

Laat kort weten wat we voor je kunnen doen en dan nemen we z.s.m. contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over
Personal Training

Waar kan ik Personal training volgen?

Deze vinden plaats in Haarlem. Mocht je zelf een locatie beschikbaar hebben kan het ook daar plaatsvinden. Wel komen er dan eventuele reiskosten bij zodat de Personal Trainer naar jou toe kan reizen.

Kan ik ook 1 personal training sessie afnemen om door de techniek van bepaalde oefeningen heen te lopen?

Dit kan zeker! Je kijkt samen met de Personal Trainer naar de uitvoering en techniek van bepaalde oefeningen zoals bijvoorbeeld de squat of deadlift, zodat je deze in de toekomst altijd goed uitvoert!

Moet ik lid zijn van de sportschool waar de Personal Training plaats vindt?

Nee dit is niet nodig, dit zit bij de prijs inbegrepen.

Kan ik samen met een vriend of vriendin Personal Training afnemen?

Wij geven de voorkeur aan 1 op 1 begeleiding omdat iedereen anders beweegt, anatomisch anders in elkaar zit en andere doelen heeft. Soms is dit wel mogelijk, neem hiervoor contact op via het onderstaande formulier zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Hoeveel personal training moet ik volgen voordat ik resultaat zie?

Dit is volledig afhankelijk van je doelstelling. Je kunt al resultaat boeken met 1 personal training per week.

Wat kan ik verwachten van mijn personal trainer?

Wij zijn geen bootcamp instructeurs die constant in je oor schreeuwen dat je nog meer reps moet doen. Wel geven wij je aanwijzingen zodat je goed leert te bewegen en zodat je de oefeningen perfect kunt uitvoeren. Dit resulteert in minder blessure risico’s en meer kracht toename.

We zorgen ervoor dat je constante progressie maakt en dat je het leuk vindt om te doen. We zijn de stok achter de deur zodat jij naar de gym gaat en resultaat behaalt!

Daarnaast zijn wij stuk voor stuk vakidioten die leven voor progressie van onze cliënten, zowel mentaal als fysiek!