Poseerlessen

Wil je goed voorbereid zijn op jouw fitness of bodybuilding wedstrijd?

Poseren is cruciaal

Veel mensen hebben het idee dat bodybuilding alleen maar draai om het fysiek wat je neerzet, maar dit is alles behalve waar. Naast het feit dat een groot gedeelte uit discipline, enorm hard werken en geduld bestaat, moet je bij bodybuilding je harde werken ook zo goed mogelijk kunnen presenteren.

Een goed fysiek, zonder goede presentatie, kan je nog een slechte beoordeling opleveren. Goed kunnen poseren, waarbij je de beste versie van jouw fysiek laat zien, kan je resultaten aanzienlijk verbeteren!

Poseren kan je resultaat maken of breken.

Hoe sneller je begint met poseren, hoe beter. Je wordt niet alleen beoordeelt op je fysiek: de juryleden zijn opzoek naar het complete plaatje. Uitstraling en presentatie is key!

Poseerlessen
van Bell Coaching

Het poseren is jouw moment om te shinen en wij nemen geen genoegen met minder. Via de poseerlessen zorgen wij ervoor dat jij jouw routine niet alleen leert beheersen, maar leert dromen. Zo kun jij je harde werken zo optimaal mogelijk presenteren!

Goed voorbereidt het podium op

Wees goed voorbereidt

Het presenteren van het fysiek geldt voor zowel mannen, als voor de vrouwen. De presentaties bestaan uit de zogenaamde Quarter Turns en Routines. De Quarter Turns en Routines van alle individuele klassen dienen te gebeuren conform het reglement van de desbetreffende bond. 

Tenzij je meedoet aan buitenlandse wedstrijden, of bonden zoals de WBFF, zal dit in Nederland de NFBB en IFBB zijn. In dit reglement staat exact beschreven welke verwachtte Routines en Quarter Turns van toepassing zijn binnen de klasses.

We bieden poseerlessen voor de volgende klasses:

  • Bikini & Wellness
  • Men’s Athletic Physique (MAP)
  • Bodybuilding
  • Figure & Bodyfitness 

Fysieke Poseerles

60 Minuten fysieke poseerles
25
  • 60 Minuten poseerles
  • Twee Online Feedback momenten
  • Exclusief eventuele reiskosten
Nu aanvragen

Online Poseerles via Skype

60 Minuten online poseerles
15
  • 60 Minuten poseerles via skype
  • Eén Online Feedback moment
  • 10 euro voor 2 extra feedback momenten
Nu aanvragen

Nu aanmelden voor poseerlessen

Na je aanmelding nemen we contact met je op
betreft locatie en kosten
Vanwege drukte

Aanmelden is momenteel niet mogelijk

Veelgestelde vragen over Poseerlessen voor vrouwen

Ik heb nog nooit poseerles gehad, wat kan ik het beste doen?

Als het je eerste keer is dan raden wij jou aan om eerst een fysieke les te nemen van een uur. De les is intensief en je krijgt heel veel informatie naar je toegeworpen. Een uurtje zal genoeg zijn voor de eerste keer. Vanuit daar kunnen samen verder kijken.

Waar worden de lessen gegeven?

De geef lessen worden gegeven in diverse Gyms in Den Haag. Je zou hier een eventueel een gratis dagpas aan kunnen vragen. Verder kunnen we ook op locatie komen, hiervoor komen er wel reiskosten bij.

Wat moet je meenemen tijdens de les?

Een korte sportbroek, sport BH en je poseer schoenen. Mocht je eventueel in bezit zijn van je bikini. Neem deze dan mee naar je les. Heb je nog geen poseerschoenen? Maar wel in bezit van pumps, of andere “dunne” hakken neem deze dan mee. (Opgelet, geen blokhakken of sleehakken)