Poseerlessen
Bikini Fitness en Wellness

Een atletisch fysiek dat symmetrie en schoonheid uitstraalt

Bell Coaching wedstrijdbegeleiding

  • Individuele aandacht met fysieke en online feedback
  • Altijd toegang tot meer feedbackmomenten
  • Inclusief gids met feedback en correcties op al je poses
Feedback gids poseren voor bikini wedstrijd

Jouw moment

Het poseren is jouw moment op het podium. Via de poseerlessen zorgen wij ervoor dat jij jouw routine voor Bikini Fitness of Wellness wedstrijd niet alleen leert beheersen, maar leert dromen. Zo kun jij je je atletische fysiek zo optimaal mogelijk presenteren!

Zonder goed poseren, geen prijs

Hoe sneller je begint met poseren, hoe beter. Je wordt natuurlijk niet alleen beoordeelt op je fysiek, de juryleden zijn opzoek naar het complete plaatje. Als jij jouw fysiek beter tentoon kan stellen, kun je een flinke voorsprong hebben op de rest.  Poseren kan je resultaat maken of breken.

Ken je routines

De presentaties bestaan uit de zogenaamde Quarter Turns en de individuele routines. De Quarter Turns en routines van alle individuele klassen dienen volgens het reglement van de desbetreffende bond te gaan. In Nederland zijn dit hoofdzakelijk de IFBB, WBFF, of INBA.

Bikini Fitness wedstrijdbegeleiding

Wat is Bikini Fitness en Wellness?

Bikini fitness is een vrij toegankelijke klasse waarin vrouwen in bikini en hakken het podium betreden. Je wordt ingedeeld volgens lengte zodat je altijd naast vrouwen staat die ongeveer even lang zijn. Ook is er een junioren klasse voor vrouwen tot en met 23 jaar en een bikini fitness masters klasse voor vrouwen boven de 35 jaar. Zij worden vervolgens door een jury beoordeeld op symmetrie, spiermassa, algehele uitstraling, lichaamsvet en huidskleur qua tanning.

Bikini Fitness is de lichtste klasse in bodybuilding voor vrouwen. Omdat het de lichtste klasse is hebben de deelnemers minder spiermassa dan de andere klasses. Bikini Fitness wordt vaak gezien als één van de meest vrouwelijke klasse. Dit komt omdat de vrouwen minder spiermassa hebben dan in de andere klasse zoals bodyfitness, women’s physique en bodyfitness. Het is daarom de meest toegankelijke klasse voor vrouwen die voor het eerst een wedstrijd willen doen.

De wellness klasse is vergelijkbaar met de Bikini Klasse, alleen is er een grotere focus op het onderlichaam en hoeft het vetpercentage niet zo laag te zijn als bij Bikini.

Wat is belangrijk voor Bikini Fitness?

Bij bikini fitness is het net als in andere klasse, nodig dat je voldoende spiermassa hebt en dat je vetpercentage laag genoeg is. Maar je hoeft niet zoveel spiermassa te hebben als in de andere klasses. Er wordt bij Bikini Fitness ook nadruk gelegt op je verhoudingen, je algehele uitstraling op het podium en natuurlijk hoe goed je kunt poseren. 

Hoe ziet een Bikini Fitness wedstrijd eruit?

De wedstrijd bestaat uit twee rondes, in de vergelijkende ronde sta je met alle deelnemers op het podium terwijl de jury iedereen vergelijkt en beoordeeld.

Tijdens de individuele ronde, ook bekend als “I-walk” heb je je eigen moment om jezelf te presenteren aan de jury én het publiek. Je wordt meestal aangekondigd en mag naar het midden van het podium lopen waar je al je poses mag uitvoeren.

Bikini Fitness poseerlessen

Bell Coaching
Jouw Bikini Fitness coach

Wij bieden lessen zowel online via Skype aan, als fysiek op een bepaalde locatie. We kunnen je via de online feedback momenten altijd blijven helpen, om maximaal resultaat te garanderen!

Als het je allereerste keer is, raden we aan om te beginnen met een fysieke les. Deze les is intensief en zal bomvol informatie zitten. Dit uur vormt de basis van je poseren. Vanuit daar kunnen we samen kijken waar we aan moeten werken en wat de vervolgstappen worden. Tijdens de lessen is er altijd uitgebreid tijd voor al je vragen. Na afloop kun je jouw poseer coach ook altijd mailen, mocht je later alsnog met vragen zitten.

De fysieke lessen zullen gegeven worden op locatie in diverse sportscholen in Nederland, of op een locatie naar keuze. Houdt rekening met reiskostenvergoeding als je op een bepaalde locatie wilt afspreken.

Bij alle fysieke lessen zijn 2 online feedback momenten inbegrepen. Bij deze feedback stuur je jouw poseer filmpjes naar je poseer coach. Jij ontvangt dan binnen 24 uur gerichte feedback in een mooie visuele gids vol met aanwijzingen en correcties.

Bikini Fitness en welness Poseerles

Maak je keuze

Online Poseerles via Skype

60 Minuten online poseerles
15
  • 60 Minuten poseerles via skype
  • 1 Online Feedback moment
  • 10 euro voor 2 extra feedback momenten

Fysieke Poseerles

60 Minuten fysieke poseerles
25
  • 60 Minuten poseerles
  • 2 Online Feedback momenten
  • Exclusief eventuele reiskosten

Meld je nu aan

Geef kort aan om welke wedstrijd en bond het gaat.
Na je aanmelding nemen we contact met je op
Vanwege drukte

Aanmelden is momenteel niet mogelijk

Veelgestelde vragen over Bikini Fitness Poseerlessen

Ik heb nog nooit poseerles gehad, wat kan ik het beste doen?

Als het je eerste keer is dan raden wij jou aan om eerst een fysieke les te nemen van een uur. De les is intensief en je krijgt heel veel informatie naar je toegeworpen. Een uurtje zal genoeg zijn voor de eerste keer. Vanuit daar kunnen samen verder kijken.

Waar worden de lessen gegeven?

De geef lessen worden gegeven in diverse Gyms in Den Haag. Je zou hier een eventueel een gratis dagpas aan kunnen vragen. We kunnen ook op locatie komen, hiervoor komen er wel reiskosten bij.

Wat moet je meenemen tijdens de les?

Een korte sportbroek, sport BH en je poseer schoenen. Mocht je eventueel in bezit zijn van je bikini. Neem deze dan mee naar je les. Heb je nog geen poseerschoenen? Maar wel in bezit van pumps, of andere “dunne” hakken neem deze dan mee. (Opgelet, geen blokhakken of sleehakken)