Bodyfitness en Figure Poseerlessen

Een atletisch fysiek dat symmetrie en schoonheid uitstraalt

Bell Coaching wedstrijdbegeleiding

  • Individuele aandacht met fysieke en online feedback
  • Altijd toegang tot meer feedbackmomenten
  • Inclusief gids met feedback en correcties op al je poses
Feedback gids poseren voor bodyfitness

Jouw moment

Het poseren is jouw moment op het podium. Via de poseerlessen zorgen wij ervoor dat jij jouw routine voor Bodyfitness of Figure wedstrijd niet alleen leert beheersen, maar leert dromen. Zo kun jij je je atletische fysiek zo optimaal mogelijk presenteren!

Zonder goed poseren, geen prijs

Hoe sneller je begint met poseren, hoe beter. Je wordt natuurlijk niet alleen beoordeelt op je fysiek, de juryleden zijn opzoek naar het complete plaatje. Als jij jouw fysiek beter tentoon kan stellen, kun je een flinke voorsprong hebben op de rest.  Poseren kan je resultaat maken of breken.

Ken je routines

De presentaties bestaan uit de zogenaamde Quarter Turns en de individuele routines. De Quarter Turns en routines van alle individuele klassen dienen volgens het reglement van de desbetreffende bond te gaan. In Nederland zijn dit hoofdzakelijk de IFBB, WBFF, of INBA.

Bodyfitness wedstrijdbegeleiding

Wat is Bodyfitness en Figure?

Een klasse op wedstrijd bodybuilding niveau voor vrouwen. In deze klasse hebben de deelnemers meer spiermassa dan in de bikini fitness klasse en een iets lager vetpercentage. Deze klasse wordt vaak gekozen door dames die over meer spiermassa beschikken dan de bikini fitness atleten.

Wat is belangrijk voor Bodyfitness en Figure?

Bij bikini fitness is het net als in andere klasse, nodig dat je voldoende spiermassa hebt en dat je vetpercentage laag genoeg is. Belangrijk in deze klasse is een goede V-Vorm door middel van een grotere rug en schouders in combinatie met een smalle taille. Ook hoort er spiermassa op de benen en billen te zitten.

De poseer bikini die gedragen wordt verschilt van de standaard bikini en ook zijn de verplichte poses anders dan in de bikini klasse.

Hoe ziet een Bodyfitness of Figure wedstrijd eruit?

De wedstrijd bestaat uit twee rondes, in de vergelijkende ronde sta je met alle deelnemers op het podium terwijl de jury iedereen vergelijkt en beoordeeld.

Tijdens de individuele ronde, ook bekend als “I-walk” heb je je eigen moment om jezelf te presenteren aan de jury én het publiek. Je wordt meestal aangekondigd en mag naar het midden van het podium lopen waar je al je poses mag uitvoeren.

bodyfitness poseerlessen

Bell Coaching
Jouw Bodyfitness coach

Wij bieden lessen zowel online via Skype aan, als fysiek op een bepaalde locatie. We kunnen je via de online feedback momenten altijd blijven helpen, om maximaal resultaat te garanderen!

Als het je allereerste keer is, raden we aan om te beginnen met een fysieke les. Deze les is intensief en zal bomvol informatie zitten. Dit uur vormt de basis van je poseren. Vanuit daar kunnen we samen kijken waar we aan moeten werken en wat de vervolgstappen worden. Tijdens de lessen is er altijd uitgebreid tijd voor al je vragen. Na afloop kun je jouw poseer coach ook altijd mailen, mocht je later alsnog met vragen zitten.

De fysieke lessen zullen gegeven worden op locatie in diverse sportscholen in Nederland, of op een locatie naar keuze. Houdt rekening met reiskostenvergoeding als je op een bepaalde locatie wilt afspreken.

Bij alle fysieke lessen zijn 2 online feedback momenten inbegrepen. Bij deze feedback stuur je jouw poseer filmpjes naar je poseer coach. Jij ontvangt dan binnen 24 uur gerichte feedback in een mooie visuele gids vol met aanwijzingen en correcties.

Poseerlessen voor Bodyfitness en figure

Maak je keuze

Online Poseerles via Skype

60 Minuten online poseerles
15
  • 60 Minuten poseerles via skype
  • 1 Online Feedback moment
  • 10 euro voor 2 extra feedback momenten

Fysieke Poseerles

60 Minuten fysieke poseerles
25
  • 60 Minuten poseerles
  • 2 Online Feedback momenten
  • Exclusief eventuele reiskosten

Meld je nu aan

Geef kort aan om welke wedstrijd en bond het gaat.
Na je aanmelding nemen we contact met je op
Vanwege drukte

Aanmelden is momenteel niet mogelijk

Veelgestelde vragen over Bodyfitness en Figure Poseerlessen

Ik heb nog nooit poseerles gehad, wat kan ik het beste doen?

Als het je eerste keer is dan raden wij jou aan om eerst een fysieke les te nemen van een uur. De les is intensief en je krijgt heel veel informatie naar je toegeworpen. Een uurtje zal genoeg zijn voor de eerste keer. Vanuit daar kunnen samen verder kijken.

Waar worden de lessen gegeven?

De geef lessen worden gegeven in diverse Gyms in Den Haag. Je zou hier een eventueel een gratis dagpas aan kunnen vragen. We kunnen ook op locatie komen, hiervoor komen er wel reiskosten bij.

Wat moet je meenemen tijdens de les?

Een korte sportbroek, sport BH en je poseer schoenen. Mocht je eventueel in bezit zijn van je bikini. Neem deze dan mee naar je les. Heb je nog geen poseerschoenen? Maar wel in bezit van pumps, of andere “dunne” hakken neem deze dan mee. (Opgelet, geen blokhakken of sleehakken)