Men's Athletic Physique Poseerlessen

Een Atletisch en Esthetisch fysiek

Bell Coaching wedstrijdbegeleiding

  • Individuele aandacht met fysieke en online feedback
  • Altijd toegang tot meer feedbackmomenten
  • Inclusief gids met feedback en correcties op al je poses
Feedback gids poseren voor men's physique

Jouw moment

Het poseren is jouw moment op het podium. Via de poseerlessen zorgen wij ervoor dat jij jouw routine voor je Men’s Athletic Physique wedstrijd niet alleen leert beheersen, maar leert dromen. Zo kun jij je je esthetische fysiek zo optimaal mogelijk presenteren!

Zonder goed poseren, geen prijs

Hoe sneller je begint met poseren, hoe beter. Je wordt natuurlijk niet alleen beoordeelt op je fysiek: de juryleden zijn opzoek naar het complete plaatje. Iemand die zijn pakket beter tentoon kan stellen, kan een flinke voorsprong hebben op de rest:  poseren kan je resultaat maken of breken.

Ken je routines

De presentaties bestaan uit de zogenaamde Quarter Turns en de individuele routines. De Quarter Turns en routines van alle individuele klassen dienen volgens het reglement van de desbetreffende bond te gaan. In Nederland zijn dit hoofdzakelijk de IFBB, WBFF, of INBA.

Men's Physique wedstrijdbegeleiding

Wat is Men’s Athletic Physique?

Wordt vaak afgekort als MAP (mens athletic physique). Anders dan de standaard bodybuilding klasses heb je in de MAP klasse een zwembroek aan die tot net over de knie valt. Dit is om deze reden een hele toegankelijke klasse, waarin je niet perse over grote benen hoeft te beschikken. Belangrijk is dat je over een mooie V-shape beschikt, dus de taille klein en de latissimus en schouders groot.  

Wat is belangrijk voor Men’s Athletic Physique?

Bij de MAP klasses beoordeelt de wedstrijdjury je vooral op symmetrie van het lichaam, verhoudingen van spiergroepen, vetpercentage en algehele uitstraling.

Hoe ziet een Men’s Athletic Physique wedstrijd eruit?

De wedstrijd bestaat uit twee rondes, in de vergelijkende ronde sta je met alle deelnemers op het podium terwijl de jury iedereen vergelijkt en beoordeeld.

Tijdens de individuele ronde, ook bekend als “I-walk” heb je je eigen moment om jezelf te presenteren aan de jury én het publiek. Je wordt meestal aangekondigd en mag naar het midden van het podium lopen waar je al je poses mag uitvoeren.

Mocht je willen deelnemen aan de INBA, moet je rekening houden dat het hier gaat om de ‘Beach Body’ categorie. Deze onderscheid zich van de reguliere Mens Physique klasse door het verwerken van de bodybuild poses binnen de routines. Hierbij is het bij deze klasse ook van belang dat je deze volledig beheerst. Dit zal ook meer lessen vergen, omdat je dus in principe voor 2 klassen leert poseren.

poseerlessen voor Men's Athletic Physique wedstrijden

Bell Coaching
Jouw Men's Physique coach

Wij bieden lessen zowel online via Skype aan, als fysiek op een bepaalde locatie. We kunnen je via de online feedback momenten altijd blijven helpen, om maximaal resultaat te garanderen!

Als het je allereerste keer is, raden we aan om te beginnen met een fysieke les. Deze les is intensief en zal bomvol informatie zitten. Dit uur vormt de basis van je poseren. Vanuit daar kunnen we samen kijken waar we aan moeten werken en wat de vervolgstappen worden. Tijdens de lessen is er altijd uitgebreid tijd voor al je vragen. Na afloop kun je jouw poseer coach ook altijd mailen, mocht je later alsnog met vragen zitten.

De fysieke lessen zullen gegeven worden op locatie in diverse sportscholen in Nederland, of op een locatie naar keuze. Houdt rekening met reiskostenvergoeding als je op een bepaalde locatie wilt afspreken.

Bij alle fysieke lessen zijn 2 online feedback momenten inbegrepen. Bij deze feedback stuur je jouw poseer filmpjes naar je poseer coach. Jij ontvangt dan binnen 24 uur gerichte feedback in een mooie visuele gids vol met aanwijzingen en correcties.

MAP wedstrijd poseerlessen

Online Poseerles via Skype

60 Minuten online poseerles
15
  • 60 Minuten poseerles via skype
  • 1 Online Feedback moment
  • 10 euro voor 2 extra feedback momenten
Nu aanmelden

Fysieke Poseerles

60 Minuten fysieke poseerles
25
  • 60 Minuten poseerles
  • 2 Online Feedback momenten
  • Exclusief eventuele reiskosten
Nu aanmelden

Meld je nu aan

Geef kort aan om welke wedstrijd en bond het gaat.
Na je aanmelding nemen we contact met je op
Vanwege drukte

Aanmelden is momenteel niet mogelijk