De Bell Coaching Encyclopedie Series

Download nu de Gratis E-books en wordt een expert in deze technische oefeningen

De Squat Encyclopedie

De Complete Squat Gids. Download nu Gratis.

Word meester van de Squat

Heb je wel eens last van je knieën? Kun je, wat je ook probeert, nooit je gewenste diepte halen? Loop je vast bij je squat progressie?

Heb je alles al geprobeerd, maar blijf je tegen dezelfde muren aanlopen, ondanks dat je al uren hebt besteedt aan diverse artikelen en video’s?

In deze encyclopedie gaan we de squat behandelen van A t/m Z en feiten scheiden van fabels.

Ben je geïnteresseerd in de biomechanische werking van de squat? Dan is dit het boek voor jou! Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van de uitvoering van je squat? Dan is dit het boek voor jou! Ben je geïnteresseerd in het optimaliseren van je trainingsprogramma voor de squat? Dan is dit het boek voor jou!

Ben je een professional die zijn squattende cliënten naar een hoger niveau wil brengen? Dan is dit het boek voor jou! Kortom: voor elk wat wils, dus waar wacht je nog op? Kijk naar de hoofdstukken die je aanspreken, start met lezen en breng jezelf (en je cliënten) naar het volgende niveau!

Squat Encyclopedie e-book

De Deadlift Encyclopedie

De Complete Deadlift Gids. Download nu Gratis.

De troonopvolger voor de titel ‘koning der oefeningen’. 

Waar de squat koning is, is de deadlift duidelijk koningin. Elke sporter in de sportschool komt ermee in aanraking. Maar slechts weinig mensen zullen de oefening ooit echt beheersen.  

Elke trainer leert de oefening als fundamentele tool. Maar slechts weinig zullen dit gereedschap echt goed kunnen gebruiken. De deadlift is ongetwijfeld één van dé oefeningen bij uitstek. Dat mag duidelijk zijn. Maar hoe komt het dan dat zo weinig mensen daadwerkelijke goed kunnen deadliften?  

Waarom hebben veel mensen zo’n slechte techniek, dat een professionele lifter bijna de herniapijn in zijn eigen rug voelt? Hoe kan het dat zo weinig professionals deze goed kunnen screenen en overdragen?  

In deze encyclopedie gaan we de deadlift behandelen van A t/m Z en feiten scheiden van fabels. Theorie rondom de anatomie, de individuele delen, variaties op de oefening, trainingstips en praktische vertaalslagen zullen allemaal aan bod komen in dit boek voor elk niveau.  

Deadlift encyclopedie e-book

Bench Press Encyclopedie

De Complete Bench Press Gids. Download nu Gratis.

De Bench Press: favoriete oefening van de gemiddelde man en pop-culture held onder de oefeningen

Waar een squat of deadlift praktisch nog nooit in de favoriete serie of film van je vader is verschenen, heeft de bench press dit al herhaaldelijk bereikt.

In deze encyclopedie gaan we de bench press behandelen van A t/m Z en feiten scheiden van fabels. Theorie omtrent de anatomie, de individuele componenten, variaties op de oefening, trainingstips en praktische vertaalslagen zullen allemaal aan bod komen in dit boek voor elk niveau.

Ben je geïnteresseerd in alle mogelijk aspecten van de Bench Press, zodat je jezelf, je cliënten en de internethelden in discussies naar het volgende niveau kunt brengen? Dan is dit het boek voor jou!

Bench Press encyclopedie e-book

Theorie krijg je van ons

In de praktijk aan de slag om je Squat, Deadlift en Bench Press te verbeteren?