Eva Luna Poorthuis

Over Eva Luna Poorthuis

In 2013 is mijn liefde voor krachttraining en alles rondom een gezonde leefstijl naar een hoger niveau ontwikkeld. Dit kwam doordat ik destijds nog niet helemaal tevreden was met mijn leefstijl. Ik wilde er nog meer uithalen, meer vitaliteit in een sterker en mooier lichaam.

Sindsdien ben ik mezelf keihard gaan ontwikkelen om zo op een efficiëntere manier meer en sneller resultaten te kunnen behalen. Ik heb mij laten coachen door verschillende topcoaches én heb zo ondertussen meer dan 5 nationale en internationale cursussen gedaan. Van vitaliteitscoaching, gedrag, voeding en krachttraining, tot aan biomechanica en het individualiseren van programma’s

Mijn werkwijze is dan ook evidence-based practice. Alles wat ik doe is wetenschappelijk gebaseerd en in de praktijk getest. Dan weet je in ieder geval dat we niet zomaar iets aan het doen zijn. Waar ik naar streef is je helpen je fysieke doelen te behalen, maar vooral ook je leren hoe je een betere levensstijl op lange termijn kan volhouden. 

Eva Luna poorthuis (6)

Mindset

Krachttraining voor vrouwen

Vitaliteitscoaching

Womenempowerment

Mindset Coaching

Gezond eten, dagelijks voldoende bewegen laat staan een strak dieet volgen. Het is voor velen een strijd. Wie bepaalt nu jouw leven?! Een bepaalde richting, of houvast hebben, is natuurlijk prima, maar ik ben er om je de tools te geven om meer diepgang te geven aan voeding en je totale leefstijl.

Zodat je bewuster kunt kiezen en beter weet wat goed bij jou past. Soms heb je andere prioriteiten of ongewenste gewoontes die in de weg staan. Bij mij kun je terecht om actief aan de slag te gaan met gedragsverandering.

Dit door middel van praktische opdrachten en wekelijks in gesprek te gaan over wat er speelt. Samen creëren we ruimte om dit mogelijk te maken, de rest volgt dan vanzelf.

Kies Eva als je coach

Meld je nu aan

Krachttraining voor vrouwen

Bewegen in de breedste zin is zoals de meeste weten, goed voor je gezondheid. Maar als we het gaan hebben over sterker worden en het lichaam vormen zoals jij voor ogen hebt, dan komen we heel specifiek bij krachttraining uit.

Ik sta dagelijks op de vloer om mijn leden de juiste technieken aan te leren, de juiste spieren het werk te laten doen en de juist oefeningselectie te matchen bij jou lichaam. Door middel van krachttraining kan ik gericht programmeren op de punten die jij meer wilt ontwikkelen.

Recensies

Op basis van je persoonlijke situatie biedt Eva de juiste begeleiding om resultaten voor lange termijn te behalen. Hele fijne communicatie zodat je ook op mindere dagen door kunt gaan.

Loes Meys

Eva is een top coach. Ze heeft erg veel kennis. Ik heb erg veel van haar geleerd op gebied van voeding en training. Ze denkt met je mee, over hoe je dingen het beste kan aanpakken. Een coach waar je zeker wat aan hebt! Ik raad iedereen Eva aan.

Tamara Groters

Eva luna is een super goede coach, je kan met al je vragen bij haar terecht, en ze reageerd altijd super snel. Het fijne is ook dat ze iedere dag van haar eigen laat horen. Ik zou Eva Luna zeker aanraden als coach.

Miranda Beeke
-

Recensies

 • Ik kan niet anders dan Eva Luna Lifestyle aanraden als jij je levensstijl wil veranderen. Eva is betrokken, luistert en weet hoe ze haar kennis op de juiste manier moet delen.

  Eva heeft ervoor gezorgd dat ik mijn plezier in krachttraining weer terug heb gekregen en dat ik weer lekker in mijn vel zit. Dit komt mede door de Personal Training die ik ook bij haar volg, waarin je haar enthousiasme voor training, om mensen te helpen en kennis te delen nog beter ervaart.

  Ik zou me geen betere coach kunnen wensen en wil nog lang met haar coaching door gaan!

  Naomi Hamer
 • Eva is een coach die zich onderscheid van andere. Ze denkt met je mee, maar zet je tegelijkertijd ook zelf aan het denken. Eva weet precies hoe ze je moet benaderen, vraagt de juiste dingen op de juiste momenten & is heel meelevend.

  Daarnaast heeft Eva super veel kennis die ze maar al te graag met je deelt! Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat Eva een top coach is. Met behulp van Eva heb ik veel progressie weten te boeken niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal.

  En dat is juist iets wat Eva zo goed maakt. Ze weet maar al te goed dat het fysieke plaatje pas compleet is als het mentaal ook klopt. Thanks Eef ik ben je dankbaar voor hetgeen jij mij hebt bijgebracht!

  Lune van Os
 • Na een periode van mentaal aansterken was de cirkel bij mij nog niet rond. Ik had mijn gezondheid betreft fysiek enorm verslonst. Ik liep rond met overgewicht waar ik totaal niet aan gewend was en was zwaar ongezond.

  Er is zo veel meer bij komen kijken dan enkel een enorme daling in dat gewicht. Ik heb door het doorzetten samen een nieuwe uitlaatklep gevonden in krachttraining en daar ben ik Eva de rest van mijn leven dankbaar voor. Daarnaast voel ik mij nu voor het eerst in mijn leven fit, en de uitwerking die dat heeft op mij als persoon is ook prettig.

  Eva is al die tijd mijn rots geweest en daardoor weet ik nu: samen bereik je zo veel meer. Het is ontzettend fijn op die momentjes dat je het geloof in jezelf heel even kwijt bent, dat daar dan Eva is die dat nooit zal kwijt raken.

  Robina Giorgia Piredda

Vitaliteitscoaching

Vitaliteit gaat niet over het streven naar een bepaald fysiek. Vitaliteitscoaching gaat over te durven leven in plaats van op automatische piloot de dag door te komen en je hoofd net boven water te houden.

Samen staan we stil bij de dagelijkse sleur en negativiteit eromheen. Het doel is om te genieten van het leven, het proces te omarmen en vooral tevreden te zijn met wie je bent en wat je doet. Bij mij kun je terecht als je meer grip op je leven wilt krijgen en af wilt stappen van constant dezelfde vicieuze cirkel.

Kies Eva als je coach

Meld je nu aan

Womenempowerment

Alles wat ik doe als online lifestyle coach, vindt zijn oorsprong in mijn achterliggende missie: ervoor zorgen dat vrouwen de beste versie van zichzelf kunnen zijn, zowel mentaal als fysiek.

Dat klinkt natuurlijk mooi, maar hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Ik organiseer gezamenlijke meet ups waar vrouwen die hetzelfde doormaken, hun ervaring met elkaar kunnen delen. Een positieve en persoonlijke community die ook nog eens een sterke wetenschappelijke en professionele basis heeft. Lijkt je het tof hier onderdeel van te worden? Dan ben je altijd welkom!

 

Recensies

Ik kan niet anders dan Eva aanraden als jij je levensstijl wil veranderen. Eva is betrokken, luistert en weet hoe ze haar kennis op de juiste manier moet delen.

Eva heeft ervoor gezorgd dat ik mijn plezier in krachttraining weer terug heb gekregen en dat ik weer lekker in mijn vel zit. Dit komt mede door de Personal Training die ik ook bij haar volg, waarin je haar enthousiasme voor training, om mensen te helpen en kennis te delen nog beter ervaart.

Ik zou me geen betere coach kunnen wensen en wil nog lang met haar coaching door gaan!

Naomi Hamer

Eva is een coach die zich onderscheid van andere. Ze denkt met je mee, maar zet je tegelijkertijd ook zelf aan het denken. Eva weet precies hoe ze je moet benaderen, vraagt de juiste dingen op de juiste momenten & is heel meelevend.

Daarnaast heeft Eva super veel kennis die ze maar al te graag met je deelt! Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat Eva een top coach is. Met behulp van Eva heb ik veel progressie weten te boeken niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal.

En dat is juist iets wat Eva zo goed maakt. Ze weet maar al te goed dat het fysieke plaatje pas compleet is als het mentaal ook klopt..

Lune van Os

Ik liep rond met overgewicht waar ik totaal niet aan gewend was en was zwaar ongezond.

Er is zo veel meer bij komen kijken dan enkel een enorme daling in dat gewicht. Ik heb door het doorzetten samen een nieuwe uitlaatklep gevonden in krachttraining en daar ben ik Eva de rest van mijn leven dankbaar voor. Daarnaast voel ik mij nu voor het eerst in mijn leven fit, en de uitwerking die dat heeft op mij als persoon is ook prettig.

Robina Giorgia Piredda