Mijn naam is Carlo Kapojos, gepassioneerd krachtsporter & vechtsportgek en klaar om je te helpen jouw eigen fitte lifestyle te vinden waarbij je je goed voelt, er goed uitziet en vooral: die je met plezier kan volhouden voor de rest van je leven.

In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende methodes gezien, getest en hiervan geleerd. In die tijd heb ik uiteenlopende types cliënten begeleid naar een verbeterde fysieke staat en een sterkere mindset en wat ik vooral heb gemerkt is dat iedere persoon zijn eigen aanpak vergt. Juist het zoeken naar wat jij nodig hebt om te groeien, is wat ik zo geweldig vind aan mijn werk als coach. Jouw ontwikkeling om je eigen grenzen te overstijgen staat bij mij dan ook altijd op nummer één.

Niemand houdt van onnodig moeilijk doen. Wat ik belangrijk vind is dat jouw training en voeding zo simpel mogelijk is voor je, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.