Achraf

Na Richard al een tijdje gevolgd te hebben via zijn website en Facebook, heb ik de keuze gemaakt om de samenwerking aan te gaan.

Doorslaggevend was destijds de zichtbare resultaten bij mijn voorgangers. Het merendeel van Richards cliënten werken toe naar een wedstrijd en / of fotoshoot. Mijn doel was om het maximale uit mijn lichaam te halen, zowel fysiek als mentaal.

Het verbreden van mijn kennis én daarbij het ervaren van plezier waren voor mij erg belangrijk. Wat ik fijn vind aan Richard, is dat hij echt de tijd neemt om uitgebreid dingen uit leggen en je te motiveren. Daarnaast is het ook super dat Richard altijd héél snel reageert op je mailtjes. Zijn reactietijd is maximaal 24uur, maar vaak komt zijn reactie veel eerder. Kenmerkend aan Richard zijn begeleiding is de ongelofelijke kennis die hij bezit en het vermogen om dit te vertalen naar de praktijk.

Terugkijkend kan ik alleen maar concluderen dat het echt een toptijd is geweest. Ik heb enorm veel geleerd en het resultaat heeft mijn verwachtingen zwaar overtroffen.

Dus wil je echt resultaat boeken met een coach die weet waar hij het over heeft én echt de tijd voor je neemt? Dan ben je bij Richard aan het juiste adres!

Meer resultaten bekijken

Jochen

Jochen Mijn ervaring met bell coaching.. Voordat ik aan de slag ging met Richard Bell, trainde ik al een tijdje in de sportschool. Na zeker resultaten te hebben geboekt. bleef ik steken op bijvoorbeeld bankdrukken. Dit irriteerde mij enorm. Ik kwam maar niet vooruit en ik wist ook niet hoe ik dit moest aanpakken. Door Facebook...
Read More

Nikola Tomov

Nikola Tomov Working with Richard has been a true pleasure. The most important thing for me is to have trust and good communication with my coach. Right from the beginning, Richard managed to win my trust with his professional but not-too- serious attitude, speedy replies and on-point communication.   Continuous progress. That was the name...
Read More

Nathan

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print FlipboardIn eerste instantie heb ik via een vriend over Bell Coaching gehoord. Hij werd destijds al gecoacht door Chris en ben destijds Richard en Chris gaan volgen op Instagram. Wat me al direct op viel was dat niemand binnen Bell Coaching een stereotype ‘Bro’ was....
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.

Leave a Reply