Achraf

Na Richard al een tijdje gevolgd te hebben via zijn website en Facebook, heb ik in april 2016 de keuze gemaakt om de samenwerking aan te gaan.

Doorslaggevend was destijds de zichtbare resultaten bij mijn voorgangers. Het merendeel van Richards cliënten werken toe naar een wedstrijd en / of fotoshoot. Mijn doel was om het maximale uit mijn lichaam te halen, zowel fysiek als mentaal.

Het verbreden van mijn kennis én daarbij het ervaren van plezier waren voor mij erg belangrijk. Wat ik fijn vind aan Richard, is dat hij echt de tijd neemt om uitgebreid dingen uit leggen en je te motiveren. Daarnaast is het ook super dat Richard altijd héél snel reageert op je mailtjes. Zijn reactietijd is maximaal 24uur, maar vaak komt zijn reactie veel eerder. Kenmerkend aan Richard zijn begeleiding is de ongelofelijke kennis die hij bezit en het vermogen om dit te vertalen naar de praktijk.

Terugkijkend kan ik alleen maar concluderen dat het echt een toptijd is geweest. Ik heb enorm veel geleerd en het resultaat heeft mijn verwachtingen zwaar overtroffen.

Dus wil je echt resultaat boeken met een coach die weet waar hij het over heeft én echt de tijd voor je neemt? Dan ben je bij Richard aan het juiste adres!

Meer resultaten bekijken

Sander

Sander Voordat ik Richard leerde kennen en zijn methodes hanteerde, probeerde ik mezelf als ‘clean eater’ aan een strak voedingsschema te houden. Er was weinig ruimte voor afwijkingen en variatie, laat staan voor het nuttigen van alcoholische dranken. Door het toepassen van Richards methode van het ‘flexible dieting’ kan ik nu eten wat ik wil...
Read More

Kevin Sijmonsbergen

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Google+ Print FlipboardDe afgelopen 7 jaar ben ik veel bezig geweest met training, progressie en zelfstudie. Ik zelf ben fysiotherapeut en personal trainer en heb naast mijn werk als trainer, therapeut, instructeur, masseur en voedingsadviseur ook een online coaching website. Waarom ik er voor gekozen heb...
Read More

Frank

Frank Ik heb met richard samengewerkt, naar aanleiding toe van mijn eerste wedstrijd: de WBFF show in Birmingham, UK in de klasse Muscle Model. 4 weken voor mijn wedstrijd hebben we besloten samen te werken, om daar samen mijn beste shape ooit neer te zetten. De samenwerking in die 4 weken is echt top geweest!...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
  • Google+
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply