Achraf

Na Richard al een tijdje gevolgd te hebben via zijn website en Facebook, heb ik in april 2016 de keuze gemaakt om de samenwerking aan te gaan.

Doorslaggevend was destijds de zichtbare resultaten bij mijn voorgangers. Het merendeel van Richards cliënten werken toe naar een wedstrijd en / of fotoshoot. Mijn doel was om het maximale uit mijn lichaam te halen, zowel fysiek als mentaal.

Het verbreden van mijn kennis én daarbij het ervaren van plezier waren voor mij erg belangrijk. Wat ik fijn vind aan Richard, is dat hij echt de tijd neemt om uitgebreid dingen uit leggen en je te motiveren. Daarnaast is het ook super dat Richard altijd héél snel reageert op je mailtjes. Zijn reactietijd is maximaal 24uur, maar vaak komt zijn reactie veel eerder. Kenmerkend aan Richard zijn begeleiding is de ongelofelijke kennis die hij bezit en het vermogen om dit te vertalen naar de praktijk.

Terugkijkend kan ik alleen maar concluderen dat het echt een toptijd is geweest. Ik heb enorm veel geleerd en het resultaat heeft mijn verwachtingen zwaar overtroffen.

Dus wil je echt resultaat boeken met een coach die weet waar hij het over heeft én echt de tijd voor je neemt? Dan ben je bij Richard aan het juiste adres!

Meer resultaten bekijken

Nathan

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Google+ Print FlipboardIn eerste instantie heb ik via een vriend over Bell Coaching gehoord. Hij werd destijds al gecoacht door Chris en ben destijds Richard en Chris gaan volgen op Instagram. Wat me al direct op viel was dat niemand binnen Bell Coaching een stereotype ‘Bro’...
Read More

Stijn de Boer

Stijn de Boer In december 2014 heb ik mijn eerste wedstrijd gedaan bij de Sapcup toen der tijd nog flexcup. In augustus heb ik het besluit genomen om de voorbereiding helemaal zelf te doen. Naar mate ik dieper in mijn prep kwam merkte ik toch dat mijn kennis nog niet optimaal was om echt te...
Read More

Eleen Vendevielle

1Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Google+ Print FlipboardEleen Vendevielle     Al jaren lang heb ik een “healthy way of life”, dat in het teken staat van gezond eten en zeer regelmatig sporten. Gezond leven is voor mij zeer belangrijk dit ook vanwege het feit dat ik reuma patiënt ben. Ondanks...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie bied ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
  • Google+
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Voordat je gaat...

DE SQUAT,DEADLIFT EN BENCH PRESS ENCYCLOPEDIE

Download deze Gratis E-books nu en wordt een expert in deze technische oefeningen
DOWNLOAD NU GRATIS
Alle e-books van bell coaching
close-link
Verbeter je Squat, Deadlift en Bench Press
Download alle E-book nu gratis en wordt een expert.
Download de Gratis E-books
close-image