Bob Franssen

Ik ben naar Richard toegekomen, omdat er bij mij in de sportschool een cliënt van Richard trainde en ik zag dat deze persoon ongelooflijke progressie boekte!! Zowel in kracht als in zijn shape! Hierdoor raakte ik zeer geïnteresseerd in het concept van Richard! Na wat verder onderzoek en gesprekken met deze cliënt kwam ik tot de conclusie dat Richard is wat ik zocht in een online coach!

Wat Richard anders maakt dan anderen? Simpel, KENNIS!! Richard heeft zoveel kennis over alle aspecten van fitness! Of het nu herstel, trainen, voeding, mentaal is of wat dan ook. Richard heeft altijd een wetenschappelijk onderlegd en zeer goed onderbouwd antwoord op al mijn vragen! Dat is echt super!

Het meest waardevolle wat Richard mij geleerd heeft, is dat ik nu eindelijk begrijp waarom ik bepaalde dingen doe en waarom ik bijvoorbeeld de ene oefening 6 reps maak en de ander 20! Alles wat Richard in mijn programma zet is met een reden. Daardoor voelt het voor mij super goed en vertrouw ik Richard volledig in alle aspecten. Waarom slaap zo belangrijk is, wat de leucine drempel is and so on and so on!

Ik zou Richard aan iedereen aanraden die echt een gedegen programma wil waarbij je ECHT progressie gaat boeken en waarbij je weet waarom je dingen doet en niet zomaar! Richard reageert MEGA snel op vragen via de mail, ook update hij je schema’s super snel met super goede kwaliteit! Ik zou Richard aan iedereen aanbevelen die mij erom vraagt!

Bob.

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Leave a Reply

Online Coaching

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Volg ons ook op facebook