Carlo Kapojos

Ik ben zelf Personal Trainer & Coach en ik train al meerdere jaren prima op eigen kracht. Het  ‘shapen’ of bodybuilden was voor mij nieuw en Richard leek mij vanwege zijn kennis en ervaring de uitgelezen persoon die mij hier meer over kon leren. Mijn vermoeden bleek méér dan te kloppen!

Wat zo prettig is aan Richard is dat hij én de theoretische kennis én de praktijkervaring heeft om je te leren hoe je trainen, voeding en je eigen leven goed samen kan laten gaan. Naast dat hij me zo gek heeft gekregen om aan het eind van mijn ‘cut’ een fotoshoot te doen, heb ik enorm veel inzicht gekregen in hoe ik een betere balans kan creëren tussen fitness, mijn werk als coach en mijn vrije tijd.

Wat erg leuk is aan het deel uitmaken van ‘team Bell’ is dat er regelmatig met zijn allen samen wordt getraind op verschillende locaties. Hoewel ik hier niet altijd bij ben, weet ik dat wanneer ik wél ga het voor mij altijd voelt als thuiskomen bij één grote (train)familie!

Inmiddels ben ik meer dan een jaar onderdeel van team Bell. Ik ben sterker dan ooit, train veel effectiever en boven alles ben ik veruit een betere coach geworden dankzij Richard!

Edit: Carlo is ondertussen zelf ook coach bij Bell Coaching

 

 

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Online Coaching

Volg ons ook op facebook