Voordat ik startte met Bell Coaching had ik geen motivatie om het sporten en beter eten op te pakken.

Na lang twijfelen was ik begonnen met Eva Luna als coach. Het was een aardige stap om me aan te melden via Bell Coaching. Toe te geven dat je je levensstijl moet omgooien, je blootgeven in foto`s en metingen. Moeilijk, maar wel de beste manier om je progressie vast te leggen.

Deze foto delen is voor mij wel een grote en vooral een moeilijke stap. Mijn doel is afvallen en meer spieren aanmaken, maar vooral beter in mijn vel zitten. Ik heb vaak opmerkingen gehad over mijn overgewicht en dat heeft mij enorm onzeker gemaakt. Het motiveren van Eva Luna heeft ervoor gezorgd dat ik een aardige progressie heb gemaakt en ik een stuk beter in mijn vel zit. Ik ben er nog lang niet en ik blijf zeker vechten voor het uiteindelijke eindresultaat. Deze motivatie kreeg ik elke week weer door van mijn coach om door te pakken en elke week weer het beste ervan te maken.

Ik krijg veel complimenten over de vooruitgang die ik gemaakt heb van mensen om mij heen. En ook dat geeft je een extra boost om door te gaan met trainen en goed voor je lichaam zorgen. In het begin is een switch van levensstijl altijd lastig en dit is even doorpakken, maar uiteindelijk zal je je inzet en doorzettingsvermogen terugzien in de spiegel. En ik heb nu een motto in mijn hoofd die er vooral voor zorgt dat ik door blijf gaan en wil laten zien dat ik het ook kan.

“Do it for the people who want to see you fail’.

Ik hoop dat ik met mijn verhaal mensen kan inspireren om dezelfde stap te maken voor een beter leven. En om zichzelf beter te voelen en het beste uit jezelf te halen.

Eva Luna is een top coach en ben haar dankbaar voor alle lessen die ze me heeft geleerd!

 

Ook starten met Online Coaching?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Leave a Reply

Online Coaching

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Proteïne Pleasures E- book

Volg ons ook op Facebook