Richard hielp mij niet alleen naar een betere fysiek, maar most of all hielp hij mij naar een betere work-life balance

Als social media influencer, ondernemer en eigenaar van Dream Aesthetics werk ik al gauw twee keer fulltime in een week. Het is constant een enorme uitdaging om een next level fysiek te hebben naast een onderneming die draait op inmiddels 18 coaches gecombineerd met een privé leven. Logischerwijs is dan het eerste wat onder-compenseert jezelf. En in een wereld van ondernemen in de fitness en socialmedia influencing is dit alles behalve gunstig. Zodoende riep ik de hulp in van inmiddels good friend en mentor Richard, onder de noemer ‘coaches hebben coaches’.

Richard hielp mij niet alleen naar een betere fysiek, maar most of all hielp hij mij naar een betere work-life balance waarin ik de beste versie van mijzelf werd op alle facetten: prive, zakelijk en persoonlijk.

De stress werd gaande weg gemanaged waardoor het draagvlak steeds groter werd waardoor ik mooie prestaties kon neerzetten. Uit ervaring kan ik zeggen dat succes geen rechte weg naar boven is maar als je dan toch valt ‘make sure you fall forward, en dat is zeker hier het geval!

 Ik ben Richard enorm dankbaar dat ik de klassieke split voor de Bayesian methode heb ingeruild omdat het mij overall een beter mens heeft gemaakt waar de mensen om mij heen blij om zijn!

 Could not thank you enough bro!

 

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie bied ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
  • Google+
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Online Coaching

Volg ons ook op facebook

Voordat je gaat...

DE SQUAT,DEADLIFT EN BENCH PRESS ENCYCLOPEDIE

Download deze Gratis E-books nu en wordt een expert in deze technische oefeningen
DOWNLOAD NU GRATIS
Alle e-books van bell coaching
close-link
Verbeter je Squat, Deadlift en Bench Press
Download alle E-book nu gratis en wordt een expert.
Download de Gratis E-books
close-image