Eleen Vendevielle

 

 

Al jaren lang heb ik een “healthy way of life”, dat in het teken staat van gezond eten en zeer regelmatig sporten. Gezond leven is voor mij zeer belangrijk dit ook vanwege het feit dat ik reuma patiënt ben.

Ondanks deze beperking waar ik in de loop der jaren mee heb leren leven, heb ik wel altijd gedroomd van een mooi gedefinieerd lichaam te bouwen, wat tot 6 maanden geleden in mijn gedachten onmogelijk was. De ervaring sporten heeft de afgelopen jaren altijd in het teken gestaan, van sporten binnen strakke kaders (binnen bepaalde kaders blijven, want anders was de consequentie dat mijn lichaam me in de steek liet, wat zich uitte in veel pijn en weinig energie/ kracht).

 

Ik had hiervoor ook een PT (een PT die meer ervaring had in het mensen laten afvallen i.p.v. een sterk lichaam te bouwen) Mensen af laten vallen is een andere manier van benadering dan het bouwen van een gedefinieerd lichaam. Hiervoor dacht ik altijd dat ik op de goede manier bezig was qua sport en eten, maar dat was niet het geval.

Toen ik 6 maanden geleden bij Sanne aanklopte, was ik overtraind, mijn lichaam was op en mijn reumaklachten waren volop aanwezig (ik had teveel gevraagd van mijn lichaam). Het is zo belangrijk om samen te werken met een “expert” die goede kennis van zaken heeft en Sanne heeft me zo ontzettend goed geholpen om me weer “back on track” te krijgen.

 

 

Ik blijf het bijzonder vinden dat een “online coach” zoals Sanne van een afstand iemand zo goed kan begeleiden en een op maat gemaakt programma kan samenstellen dat werkt.

Nu 6 maanden verder spreekt hier een heel gelukkig persoon die; sterker is dan ooit tevoren, nu bijna 6 maanden medicatievrij is en op de goede weg is haar persoonlijke doelstelling te gaan behalen!!

 

 

Meer resultaten bekijken

Marc

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard Nadat ik de Henselmans PT course had afgerond en ik IJsselgym in Deventer ben gestart, merkte ik dat erg behoefte had om de theorie van de opleiding onder supervisie in de praktijk te brengen. Zowel om mijn eigen fysiek naar een hoger niveau te...
Read More

Allard van Vliet

Allard Eén van de redenen waarom ik Richard heb benaderd, was omdat ik na een hele intense prep in voorbereiding voor een fotoshoot, alle teugels had laten gaan en ruim 8 kg was aangekomen. Mijn motivatie was compleet verdwenen en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Een andere reden waarom ik besloot om Richard...
Read More

Bente

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard   Een jaar geleden ben ik bekend geraakt met Bell Coaching door mijn broer Alain. Hiervoor was ik zelf al een aantal maanden bezig met fitness en het letten op mijn voeding, maar ik behaalde weinig tot geen resultaat. Ik ben vroeger nooit echt...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Leave a Reply

Online Coaching

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Proteïne Pleasures E- book

Volg ons ook op Facebook