Iris van Seumeren

Ik heb me aangebeld bij Bell Coaching en aan de hand van mijn intake formulier gaf Richard aan dat mijn aanmelding “SANNE” schreeuwde vanwege de nadruk op het mentale aspect. Ik vond bij onze eerste Skype sessie Sanne al meteen heel fijn en warm overkomen, en achteraf had ik niet kunnen hopen dat het zo’n fijne coaching zou worden als wat het nu is.

Ik volg Bell Coaching al enkele jaren. Ik las artikelen op de website etc. Zo fijn dat alles wetenschappelijk onderbouwd wordt en geen gekke no nonsense dingen worden gedaan die berusten op bro claims. Een wedstrijd voorbereiding is zwaar en je gaat erg tegen je grenzen aanzitten (als dan niet eroverheen).

Ik wilde dit doen met iemand die weet wat hij/zij doet, geen gekke capriolen met me uithaalt en mij als persoon waardeert en respecteert (en het dus zou snappen als ik halverwege het proces zou besluiten te stoppen omdat het teveel van mij vraagt als persoon)

Ik wilde een mooie wedstrijd shape behalen, maar niet ten koste van mijn (mentale) gezondheid. Hoe ik mij voel wilde ik altijd voor mijn wedstrijd shape laten gaan. Uiteindelijk heb ik een prachtige wedstrijd shape behaald. Natuurlijk heb ik me momenten niet goed gevoeld, maar juist door de coaching bleven dit momenten. Mijn over-all gevoel over het proces is erg positief.

Ik vond online coaching top. Ik ben erg goed geholpen door Sanne. In momentjes dat ik ‘vastliep’ in het proces kon zij mij tools aanbieden die me weer verder hielpen. Het proces is uiteindelijk heel smooth gegaan naar mijn idee, en in moeilijke momenten kon Sanne mij echt begrijpen en weer omhoog ‘tillen’.

Als ik geen online coaching van Sanne had gevolgd, dan stond ik zeker niet in wedstrijd shape. Mentaal ook 100 stappen terug. Het waren bewogen maar hele leerzame weken. Ik heb gemerkt dat ik zoveel meer kan dan ik in eerste instantie dacht, en ik heb een heleboel vaardigheden ontwikkeld die mij helpen als ik mezelf tegenkom.

Ondanks dat ik altijd al helemaal verdiept was in voeding (mijn grote interesse) heb ik ook (ergens misschien tegen mijn verwachting in) dáár veel over geleerd. Als iemand met hoge verbranding was het even omschakelen met eten naar (minder pindakaas hahaha en) meer volume eten.

Betreft de resultaten: Ik ben zo trots op mezelf! Niet veel meer woorden voor nodig 😉

Ik zie Sanne als iemand die ontzettend sociaal en empathisch is. Ik denk dat zij een soort “feeling” heeft die als coach essentieel is, namelijk het onwijs snel kunnen aanvoelen van je cliënten en al in korte tijd feilloos doorhebben hoe zij als persoon in elkaar steken (zowel qua denken als voelen). Sanne is warm maar ook duidelijk en praktisch, soms is het een kwestie van even mentaal de knop omzetten.

Sanne voelde als een enorme steun en ik had het gevoel alles met haar te kunnen bespreken. Juist om die reden heeft ze mij goed leren kennen. Sanne was vaak mijn denkproces of gevoel van twijfel een stapje voor door haar keuzes in mijn proces goed toe te lichten (“Iris dit wordt een mindfuck voor je, maar je totale kcal gaan omhoog ondanks dat je wedstrijd over een week is WANT…”). Deze toelichting stelde me gerust en gaf me een basis van vertrouwen.

Haar kennis, gevoeligheid/inlevingsvermogen en haar positiviteit maken haar uniek. Daarbij ook haar praktische instelling, oog op het grote plaatje en oog voor het mentale aspect. Ik zou Sanne bij andere aanraden vanwege het positieve gevoel dat ik bij het coaching proces heb gehad, en natuurlijk vanwege het prachtige resultaat dat we neer gezet hebben.

Het feit dat alles berust op wetenschappelijk bewijs maakt Bell Coaching voor mij uniek. De kwaliteit van de coaching vind ik het belangrijkst. Daarbij toch ook de mensenkennis. De betrokkenheid van Sanne als coach, maar ook Richard op de wedstrijddag zelf. Het is mooi om te zien dat naast Sanne (die mij natuurlijk goed kent inmiddels en al zo snel feilloos aanvoelde) ook Richard (die ik een enkele keer gesproken had) mij zo snel feilloos door had.

Iemand die jou op een wedstrijddag voor het eerst uitgebreid spreekt en je meteen behoedt voor jou persoonlijk grootste valkuil (ver over je grenzen heen gaan in je enthousiasme) door aan te raden even tijd voor jezelf te nemen backstage, is per definitie iemand met mensenkennis.

Twijfel je nog over online coaching bij Bell Coaching?

Een investering in jezelf is de beste investering die je kan doen. Zie dit niet als enkel een investering in jezelf als atleet die bepaald doelen wil behalen, want je gaat zo veel meer leren dan dat. Je gaat jezelf tegen komen, tools ontwikkelen hiermee om te gaan en mega stappen vooruit zetten. Dat proces is zo leerzaam en echt een investering in jezelf. Je gaat kwaliteiten ontwikkelen die je op zo veel vlakken kan inzetten, en is daarom een investering in jezelf als persoon.

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Online Coaching

Volg ons ook op facebook