Jan Vroomen

Ik ben via een goede vriend van mij bij Bell Coaching terecht gekomen. Ik wilde graag Next Level Coaching om mijn prestaties omtrent training en wedstrijden alleen nog maar te verbeteren.  Ik twijfelde eerst nog een beetje omdat ik met een “normale bro split”trainden. Maar ik wilde ervaren hoe het was om Full Body Bayesian Stijl te bodybuilden. Ik heb als doel gesteld om samen met Richard mijn Pro Card te behalen.

De coaching is mij erg goed bevallen! Het is erg duidelijk en als er problemen zijn kun je meteen terecht. Via Video’s checkt hij erg vaak de techniek om zo de meeste progressie eruit te halen. Ik denk dat als ik geen coaching had van Richard, dat ik nu waarschijnlijk op hetzelfde gewicht op mijn wedstrijd. De krachtgains in mijn zwakkere spiergroepen zouden dus nog steeds laag blijven, waardoor ik geen goede verhouding zou hebben in mijn Physique.

De resultaten waar boven verwachting goed, ik streef naar meer met Richard! Ik zou vooral aankaarten dat dit niet ‘’zomaar’ coaching is, er word wel iets van je verwacht. 100% coaching is dus 100% inzet. Wil je iemand die objectief kijkt en je Physique verbeterd op plaatsen waar het nodig is. Zou ik zeker kiezen voor Richard!

 

De communicatie en openheid die er is maakt Bell Coaching speciaal en uniek voor mij, zo kom je nooit voor verassingen te staan en zul je dus alles uit je zelf kunnen halen. Richard is als Coach supper betrokken. Hij zorgt dat elk steentje word omgedraaid en dat er een duidelijk wedstrijd plan is, met zijn ervaringen en kennis voel ik me in mijn prep erg veilig en weet ik zeker dat ik het droogste, hardste en beste op de wedstrijd verschijnt

Dit is by far, de beste coaching voor je wedstrijd begeleiding, hier word naar je geluisterd en met een kritisch oog gekeken om zo je next level shape te behalen!

 

Meer resultaten bekijken

Nikola Tomov

Nikola Tomov Working with Richard has been a true pleasure. The most important thing for me is to have trust and good communication with my coach. Right from the beginning Richard managed to win my trust with his professional but not-too- serious attitude, speedy replies and on-point communication.   Continuous progress. That was the name...
Read More

Marciano Felix

Marciano Felix Marciano is zelf personal trainer en zat al een tijdje na te denken om een wedstrijd te doen. Via cliente Sonja kwam hij in contact met Steven. Na een relatief korte prep naar de JBC toe in de MAP klasse werd hij hier 3e in een sterke line up!  
Read More

Bernice Sangers

Bernice Sangers Begin 2016 ben ik gestart met de Bayesian bodybuilding PT en ben ik in contact gekomen met Richard Bell. Ik had rond april al wel in mijn hoofd dat ik graag met de Enercup wilde meedoen in de bodyfitness klasse, dus ik besloot Richard een mail te sturen hoe hij er over dacht. ...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie bied ik informatie en coaching. Ik help je graag om een levensstijl te op te bouwen waarbij je lekker in je vel zit en kan genieten van een sterk, aantrekkelijk en gezond lichaam. Ik ondersteun ook ondernemers met zakelijke aspecten rondom marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
  • Google+
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Volg ons ook op facebook

Online Coaching