Jochen

Mijn ervaring met Bell Coaching.

Voordat ik aan de slag ging met Richard Bell, trainde ik al een tijdje in de sportschool. Na zeker resultaten te hebben geboekt. bleef ik steken op bijvoorbeeld bankdrukken. Dit irriteerde mij enorm. Ik kwam maar niet vooruit en ik wist ook niet hoe ik dit moest aanpakken. Door Facebook ben ik in contact gekomen met Richard Bell.

 

Na mijn operatie (aan mijn knie) in december vorig jaar, ben ik in januari gestart met de begeleiding. Duidelijk was het dat ik nog heel veel kon leren. Met een juiste upper body schema heb ik in de afgelopen maanden enorm veel progressie geboekt. Niet alleen op trainingsgebied.. Nee, ook vooral mindset. Zonder een goede mindset kom je nergens.

Terugval op terugval heb ik meegemaakt… Vreetkick naar vreetkick. Richard leerde me dat dit kwam door stress. Stress die veroorzaakt werd door verschillende dingen. Zoals velen heb ik dan ook last van emo aanvallen en dit resulteerde in eetbuien. Had ik net enorm goed me best gedaan, gingen we weer… Uit eindelijk vindt iedereen zijn weg wel (hoelang je er ook over doet)… Ook ik heb de juiste weg gevonden.

Na een heerlijke vakantie ben ik eindelijk echt in een goede flow gekomen. In 30 dagen heb ik enorm veel progressie geboekt en heb ik dit tot op de dag van vandaag vast kunnen houden. Daar ben ik enorm blij mee. Dit alles door de goede steun en motivatie die Richard mij gaf. Wat betreft mijn knie, toen deze was hersteld heeft Richard mij enorm goed begeleid in het aansterken ervan. De oefeningen en opbouw, soms een stapje terug zorgen nog steeds voor progressie.

Toen ik begon met het schema zat ik op 72,5 kilo benchpress. Nu bijna 11 maanden later zit ik bijna op 105 kilo met dezelfde rep range. Tevens is mijn squat van 60 naar bijna 120 gegaan. Ook dit vanwege een prima opbouw. Je schema ontvang je in je mail met de juiste uitleg. Je kan alles vragen en ontvangt overal een goed antwoord op. Alles in onderbouwd. Puntje bij paaltje: Ik boekte de resultaten die ik wilde. Kortom, geslaagd!

Bedankt Richard voor de fijne begeleiding en wie weet tot in de toekomst.

Meer resultaten bekijken

Tansu

Tansu Ik was out of shape en had overgewicht, zonder enige kennis van training en voeding. Ik ontdekte Chris via een vriend, en ik kan onze eerste conversatie goed herinneren. Mijn eerste indruk was dat hij zeer vriendelijk en behulpzaam was: hij wilde je niet zomaar een cliënt, hij wilde je oprecht leren kennen en...
Read More

Eleen Vendevielle

1share WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print FlipboardEleen Vendevielle     Al jaren lang heb ik een “healthy way of life”, dat in het teken staat van gezond eten en zeer regelmatig sporten. Gezond leven is voor mij zeer belangrijk dit ook vanwege het feit dat ik reuma patiënt ben. Ondanks deze...
Read More

Danny van de Werf

0share WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard Ik ben zelf personal trainer en via de Bayesian Bodybuilding course bij Bell Coaching terecht gekomen. Ik heb een tijdje coaching van Richard gehad en dit beviel erg goed toen. Na dit traject heb ik een tijd zonder coaching getraind tot ik wat meer...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Leave a Reply