Jochen

Mijn ervaring met bell coaching..

Voordat ik aan de slag ging met Richard Bell, trainde ik al een tijdje in de sportschool. Na zeker resultaten te hebben geboekt. bleef ik steken op bijvoorbeeld bankdrukken. Dit irriteerde mij enorm. Ik kwam maar niet vooruit en ik wist ook niet hoe ik dit moest aanpakken. Door Facebook ben ik in contact gekomen met Richard bell.

Na mijn operatie (aan mijn knie) in december vorig jaar, ben ik in januari gestart met de begeleiding. Duidelijk was het dat ik nog heel veel kon leren. Met een juiste upper body schema heb ik in de afgelopen maanden enorm veel progressie geboekt. Niet alleen op trainingsgebied.. Nee, ook vooral mindset. Zonder een goede mindset kom je nergens.

Terugvan op terugval heb ik meegemaakt.. Vreetkick naar vreetkick. Richard leerde me dat dit kwam door stress. Stress die veroorzaakt werd door verschillende dingen. Zoals vele heb ik dan ook last van emo aanvallen en dit resulteerde in eetbuien. Had ik net enorm goed me best gedaan, gingen we weer.. Uit eindelijk vind iedereen zijn weg wel (hoelang je er ook over doet).. Ook ik heb de juiste weg gevonden.

Na een heerlijke vakantie ben ik eindelijk echt in een goede flow gekomen. in 30 dagen heb ik enorm veel progressie geboekt en heb ik dit tot op de dag van vandaag vast kunnen houden. Daar ben ik enorm blij mee. Dit alles door de goede steun en motivatie die richard mij gaf. Wat betreft mijn knie. Toen deze was hersteld heeft richard mij enorm goed begeleid in het aansterken daarvan. De oefeningen en opbouw, soms een stapje terug zorgen nog steeds voor progressie. Toen ik begon met het schema zat ik op 72,5 kilo benchpress.

Nu almost 11 maanden later zit ik bijna op 105 kilo met de zelfde rep range. Tevens is mijn squat van 60 naar bijna 120 gegaan. Ook dit vanwege een prima opbouw. Je schema ontvang je in je mail met de juiste uitleg. Je kan alles vragen en overal een goed antwoord op. Alles in onderbouwt.. Puntje bij paaltje ik boekte de resultaten die ik wilde. Kortom, geslaagd!

Bedankt richard voor de fijne begeleiding en wie weet tot in de toekomst.”

Meer resultaten bekijken

Kiko Resultaat online coaching

Kiko

Kiko When they told me that Richard can help me prep I felt flattered and lucky at the same time. Everything that I had heard about him and his professionalism is true. I saw it first hand! His advice and guidance, that I received at every stage of prep were key to my success. Thanks...
Read More

Babette Bais

Babette Bais Voor ik bij Richard kwam, zag ik mezelf als sportief. Immers trainde ik meerdere keren per week, ik at gezond, en ik dacht wel het één en ander te weten over krachttraining en alles wat daarbij kwam kijken. Echter merkte ik dat ik het lastig vond om de zin van de onzin te...
Read More

Lorenzo

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print FlipboardLorenzo Edit: Lorenzo is ondertussen zelf coach geworden bij Bell Coaching.   Al vrij snel toen ik begon met krachttraining (zo’n 8 jaar geleden), was ik gek op Powerliften en had ik als doel om ooit wedstrijden te doen. In het begin deed ik echter...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply