Jochen

“Mijn ervaring met bell coaching..

Voordat ik aan de slag ging met richard, trainde ik al een tijdje in de sportschool. Na zeker resultaten te hebben geboekt. bleef ik steken op bijvoorbeeld bankdrukken. Dit irriteerde mij enorm. Ik kwam maar niet vooruit en ik wist ook niet hoe ik dit moest aanpakken. Door Facebook ben ik in contact gekomen met Richard bell.

Na mijn operatie (aan mijn knie) in december vorig jaar, ben ik in januari gestart met de begeleiding. Duidelijk was het dat ik nog heel veel kon leren. Met een juiste upper body schema heb ik in de afgelopen maanden enorm veel progressie geboekt. Niet alleen op trainingsgebied.. Nee, ook vooral mindset. Zonder een goede mindset kom je nergens. Terugvan op terugval heb ik meegemaakt.. Vreetkick naar vreetkick. Richard leerde me dat dit kwam door stress. Stress die veroorzaakt werd door verschillende dingen. Zoals vele heb ik dan ook last van emo aanvallen en dit resulteerde in eetbuien. Had ik net enorm goed me best gedaan, gingen we weer.. Uit eindelijk vind iedereen zijn weg wel (hoelang je er ook over doet).. Ook ik heb de juiste weg gevonden.

Na een heerlijke vakantie ben ik eindelijk echt in een goede flow gekomen. in 30 dagen heb ik enorm veel progressie geboekt en heb ik dit tot op de dag van vandaag vast kunnen houden. Daar ben ik enorm blij mee. Dit alles door de goede steun en motivatie die richard mij gaf. Wat betreft mijn knie. Toen deze was hersteld heeft richard mij enorm goed begeleid in het aansterken daarvan. De oefeningen en opbouw, soms een stapje terug zorgen nog steeds voor progressie. Toen ik begon met het schema zat ik op 72,5 kilo benchpress.

Nu almost 11 maanden later zit ik bijna op 105 kilo met de zelfde rep range. Tevens is mijn squat van 60 naar bijna 120 gegaan. Ook dit vanwege een prima opbouw. Je schema ontvang je in je mail met de juiste uitleg. Je kan alles vragen en overal een goed antwoord op. Alles in onderbouwt.. Puntje bij paaltje ik boekte de resultaten die ik wilde. Kortom, geslaagd!

Bedankt richard voor de fijne begeleiding en wie weet tot in de toekomst.”

Meer resultaten bekijken

Michel Vos

Michel Vos Na een aantal jaar fitness ervaring te hebben, heb ik eind 2015 de keuze gemaakt om me te gaan voorbereiden voor een Mens Physique wedstrijd. Ik ben zelf Personal Trainer, maar het voorbereiden op een wedstrijd is een hele andere specialisatie. Daarnaast is het fijn om iemand te hebben die jou verteld hoe...
Read More

Esmee de Loo

Esmee de Loo Esmee is zelf Personal Trainer en wilde graag eens weten hoe het voelde om naar een wedstrijd toe te trainen en preppen. Vanwege het feit dat ze al over wat massa beschikte heeft zij op de Julliette Bergmann cup in de bodyfitness klasse meegedaan. Ze haalde hier een prachtige first callout!
Read More

Marius Nolte

Marius Nolte Marius heeft onder begeleiding van Steven de Artemis Cup gedaan. In 8 weken tijd klaargestoomd en hier pakte hij een first callout. Marius heeft echt genoten van elk moment op het podium en van de sfeer erom heen. Zijn volgende wedstrijd wordt waarschijnlijk samen met zijn vriendin Jet ook een INBA wedstrijd in...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
  • Google+
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Voordat je gaat...

DE SQUAT,DEADLIFT EN BENCH PRESS ENCYCLOPEDIE

Download deze Gratis E-books nu en wordt een expert in deze technische oefeningen
DOWNLOAD NU GRATIS
Alle e-books van bell coaching
close-link
Verbeter je Squat, Deadlift en Bench Press
Download alle E-book nu gratis en wordt een expert.
Download de Gratis E-books
close-image