Jochen

“Mijn ervaring met bell coaching..

Voordat ik aan de slag ging met richard, trainde ik al een tijdje in de sportschool. Na zeker resultaten te hebben geboekt. bleef ik steken op bijvoorbeeld bankdrukken. Dit irriteerde mij enorm. Ik kwam maar niet vooruit en ik wist ook niet hoe ik dit moest aanpakken. Door Facebook ben ik in contact gekomen met Richard bell.

Na mijn operatie (aan mijn knie) in december vorig jaar, ben ik in januari gestart met de begeleiding. Duidelijk was het dat ik nog heel veel kon leren. Met een juiste upper body schema heb ik in de afgelopen maanden enorm veel progressie geboekt. Niet alleen op trainingsgebied.. Nee, ook vooral mindset. Zonder een goede mindset kom je nergens. Terugvan op terugval heb ik meegemaakt.. Vreetkick naar vreetkick. Richard leerde me dat dit kwam door stress. Stress die veroorzaakt werd door verschillende dingen. Zoals vele heb ik dan ook last van emo aanvallen en dit resulteerde in eetbuien. Had ik net enorm goed me best gedaan, gingen we weer.. Uit eindelijk vind iedereen zijn weg wel (hoelang je er ook over doet).. Ook ik heb de juiste weg gevonden.

Na een heerlijke vakantie ben ik eindelijk echt in een goede flow gekomen. in 30 dagen heb ik enorm veel progressie geboekt en heb ik dit tot op de dag van vandaag vast kunnen houden. Daar ben ik enorm blij mee. Dit alles door de goede steun en motivatie die richard mij gaf. Wat betreft mijn knie. Toen deze was hersteld heeft richard mij enorm goed begeleid in het aansterken daarvan. De oefeningen en opbouw, soms een stapje terug zorgen nog steeds voor progressie. Toen ik begon met het schema zat ik op 72,5 kilo benchpress.

Nu almost 11 maanden later zit ik bijna op 105 kilo met de zelfde rep range. Tevens is mijn squat van 60 naar bijna 120 gegaan. Ook dit vanwege een prima opbouw. Je schema ontvang je in je mail met de juiste uitleg. Je kan alles vragen en overal een goed antwoord op. Alles in onderbouwt.. Puntje bij paaltje ik boekte de resultaten die ik wilde. Kortom, geslaagd!

Bedankt richard voor de fijne begeleiding en wie weet tot in de toekomst.”

Meer resultaten bekijken

Bibiche Almis

Bibiche Almis “In Januari 2016 ben ik, na lang zoeken naar een geschikte coach, terechtgekomen bij Richard Bell. Ik heb meerdere coaches benaderd, maar heb uiteindelijk gekozen voor Richard omdat hij mij vanaf het eerste moment eerlijk en waardevol advies gaf.   Een van zijn motto’s “individualisatie voor generalisatie” is iets wat direct naar voren...
Read More

Evert Botterweg

Evert Botterweg Ik weet het nog goed 7 juli 2015, de dag dat ik aan de slag ging als cliënt van Richard. Voordat ik mij als cliënt melde bij Richard had ik net een traject achter de rug waarbij ik van 115kg naar 74kg ging, en niet goed wist wat ik verder wilde met als...
Read More

Espen Hamre

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Google+ Print FlipboardAs a Personal Trainer and Online Coach myself my standards for who I choose to coach myself are pretty damn high, but the guy who Menno trusts enough to take over the Bayesian Bodybuilding contest prep, would in my world be the Gold Standard...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie bied ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
  • Google+
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Voordat je gaat...

DE SQUAT,DEADLIFT EN BENCH PRESS ENCYCLOPEDIE

Download deze Gratis E-books nu en wordt een expert in deze technische oefeningen
DOWNLOAD NU GRATIS
Alle e-books van bell coaching
close-link
Verbeter je Squat, Deadlift en Bench Press
Download alle E-book nu gratis en wordt een expert.
Download de Gratis E-books
close-image