Bell coaching testimonial

 

Je zal niet vaak zulke foto’s van mij zien op het sociale web, maar maak nu toch een uitzondering. Waarom? Omdat ik trots ben op mezelf en om mijn coach victor mooren te bedanken. Vorig jaar zomer begonnen in de staat zoals op de eerste foto. Trainde al aantal jaar maar eten, tja, als een varken

Tijd voor verandering en samen met Victor de uitdaging aangegaan. In een jaar tijd van 106 naar ongeveer 75 kilo gegaan (inmiddels iets zwaarder alweer). Dit alles door een goed voedingsplan en 4 keer in de week fullbody trainingen, waarbij de nadruk ligt op sterker worden/progressie maken ( wat tijdens de hele cut ook is gelukt).

Uiteraard met vallen en opstaan. Super veel geleerd over de verschillende facetten die komen kijken bij deze sport. Daarnaast vertaalt dit alles zich ook terug in mijn dagelijks leven. Als patiënt met chronisch depressieve klachten ben ik weerbaarder geworden. Kan ik makkelijker omgaan met bepaalde situaties en heb ik veel meer doorzettingsvermogen.

Op dit moment net geholpen aan een dubbele liesbreuk. Even niet sporten (wat natuurlijk enorm balen is, maar waar we ook weer wat van kunnen leren) en straks rustig revalideren. En dan hopelijk echt goed gebruik maken van de welverdiende leanbulk (die ook hard nodig is ).

Victor, voor zover alvast bedankt! En voor een ieder die nog twijfelt om ook zoiets aan te gaan, gewoon DOEN!

 

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.

Leave a Reply

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Proteïne Pleasures E- book

Online Coaching

Volg ons ook op Facebook