Ik ben als eerst met Bell Coaching bekend geraakt vanuit de oprichting van Fit as FAQ. Vanuit het volgen op social media ben ik meer bekend met ze geraakt. 

Ik heb voor Bell Coaching gekozen door de naam die ze hebben in de fitnessindustrie. Het evidence based sprak mij erg aan. Ook zag ik wel eens resultaten van mensen die online coaching volgen voorbijkomen, die resultaten zagen er altijd goed uit.

Mijn doelen waren krachttoename op de 3 powerlifts, ontwikkelen van meer spiermassa en het ‘droger’ worden. Ik ben droger dan ooit geworden, spiermassa ontwikkeld en all time rep PR’s gezet op de powerlifts.

Ik heb goede ervaringen met online coaching gehad. Het zorgt ervoor dat je niet na hoeft te denken over je eigen trainingsprogramma. Voor mij is dit positief, aangezien ik de neiging heb om alle dingen van mijn programma te overdenken.

Zonder coaching van Chris Kunst zou ik nog steeds rond hebben gelopen op een hoger vetpercentage en zou ik minder plezier hebben gehad in het trainen en alles er omheen. Daarnaast heeft de coaching van Chris mij gemotiveerd om te gaan beginnen met de Henselmans PT Cursus.

De resultaten vind ik heel tof. Door het resultaat ben ik een stuk enthousiaster geworden voor het bodybuilden, dit was minder voordat ik begon. Dit is mede doordat ik niet helemaal tevreden was over mijn lichaam. Chris helpt je met het maken van fysieke en mentale progressie. Hij zorgt ervoor dat je je grenzen verlegt en helpt je met het creëren van een betere levensstijl.

Bell Coaching is uniek door de hoeveelheid kennis de coaches hebben. Ik verbaas me nog steeds wel eens over wat ze allemaal niet weten. Wat Chris uniek maakt is zijn eigen ervaringen. Als je ergens tegenaan loopt kan hij precies vertellen wat er moet gebeuren en kan hij ook een terugkoppeling maken naar wat hij zelf heeft meegemaakt. Dit vond ik fijn. Daarnaast pusht Chris je door op de juiste momenten en geeft ook op de juiste momenten complimenten.  Door Chris zijn hulp heb ik mijn mentale grenzen verlegd.

Ik zou Chris en Bell Coaching aanraden omdat zij samen met jou gaan werken aan maximaal resultaat dat binnen jouw leven past. Als je twijfel zou ik zeggen: gewoon doen! Je gaat veel resultaat behalen en veel leren!

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Online Coaching

Volg ons ook op facebook