Lars

Ik had mezelf altijd voorgenomen om met een online coach aan de slag te gaan. Maar er zijn tegenwoordig honderden coaches, dus de juiste eruit pikken is best lastig. Ik was wel al enige tijd bekend met het werk van Victor.

Zijn artikels waren altijd stevig onderbouwd maar waren toch praktisch en simpel uitgelegd, waardoor ik er altijd wat van op stak die ik meteen kon gebruiken. De hoeveelheid kennis die Victor bezat intrigeerde me, dus besloot ik met hem samen te werken om mijn doelstellingen te bereiken.

 

Lars

 

Mijn doelstellingen waren voornamelijk spiermassa opbouwen en sterker worden (vooral in de powerlifts). Victor legde de nadruk eerst op vetverlies aangezien mijn vetpercentage nogal hoog was. De voedingsbegeleiding is gewoon top. Victor leert je een manier van eten aan die je niet alleen snel en effectief bij je doel brengt, maar ook ideaal past binnen jouw dagritme.

Het is totaal geen restrictief dieet of een extreem voedingsschema waarbij je continu honger moet lijden. Ook met het trainingsschema heb ik prima resultaat behaald. Ik trainde 4x per week full-body waarbij varianten van de powerlifts (squat, bench, deadlift) vaak terugkwamen. Naast droger worden, heb ik vooral enorm wat kracht gewonnen. In 12 weken ben ik erin geslaagd om 15-20 kg op bijna al mijn compound lifts te krijgen (zie hier Lars zijn instagram voor het progressiemateriaal).

Ik vond wel dat de trainingen behoorlijk lang konden duren, en dit woog soms wat op in motivatie. Maar als ik mijn vooruitgang zag, was ik bereid om die trade-off te maken.

Kortom, Victor is een topcoach die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen. Hij levert een zeer hoge kwaliteit van coaching, maar ook de communicatie verliep heel goed. Ik kreeg zo goed als op al mijn vragen binnen de 24 u antwoord. De programma’s werden ook zeer uitvoerig uitgelegd met videolinks, instructies etc.

Daarbovenop heeft Victor ook aandacht voor het mentale aspect van coaching (wordt vaak onderschat). Dus als je gestagneerd bent met je huidige programma, een stevige stok achter de deur nodig hebt of gewoon je progressie wil maximaliseren op de lange termijn, stop dan met je tijd te verspillen en huur een evidence-based coach zoals Victor in. Je zal het jezelf niet beklagen en nog lang dankbaar zijn voor wat je in zo een korte periode allemaal opsteekt.

Meer resultaten bekijken

Charity Peters

0share WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard Ik volgde bell coaching al meer dan een jaar via social media en ben zo bij Sanne terecht gekomen. Ik had specifiek voor Bell Coaching gekozen vanwege mijn eetstoornis, ik struggelde al een goed jaar met een eetstoornis binge eating disorder, waarbij ik nu...
Read More

Natalie

0share WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print FlipboardNatalie Nadat ik op de website van Victor gewezen was, heb ik een 6 maanden traject cadeau gekregen van mijn man. Mijn doel om met Victor in zee te gaan was afvallen en strakker worden. Niet zo’n lichaam zoals je bij de mannen op de...
Read More
Kiko Resultaat online coaching

Kiko

Kiko   When they told me that Richard can help me prep I felt flattered and lucky at the same time. Everything that I had heard about him and his professionalism is true. I saw it first hand!     His advice and guidance, that I received at every stage of prep were key to...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Leave a Reply

Online Coaching

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Volg ons ook op facebook