Lars

Ik had mezelf altijd voorgenomen om met een online coach aan de slag te gaan. Maar er zijn tegenwoordig honderden coaches, dus de juiste eruit pikken is best lastig. Ik was wel al enige tijd bekend met het werk van Victor.

Zijn artikels waren altijd stevig onderbouwd maar waren toch praktisch en simpel uitgelegd, waardoor ik er altijd wat van op stak die ik meteen kon gebruiken. De hoeveelheid kennis die Victor bezat intrigeerde me, dus besloot ik met hem samen te werken om mijn doelstellingen te bereiken.

Lars

Mijn doelstellingen waren voornamelijk spiermassa opbouwen en sterker worden (vooral in de powerlifts). Victor legde de nadruk eerst op vetverlies aangezien mijn vetpercentage nogal hoog was. De voedingsbegeleiding is gewoon top. Victor leert je een manier van eten aan die je niet alleen snel en effectief bij je doel brengt, maar ook ideaal past binnen jouw dagritme.

Het is totaal geen restrictief dieet of een extreem voedingsschema waarbij je continu honger moet lijden. Ook met het trainingsschema heb ik prima resultaat behaald. Ik trainde 4x per week full-body waarbij varianten van de powerlifts (squat, bench, deadlift) vaak terugkwamen. Naast droger worden, heb ik vooral enorm wat kracht gewonnen. In 12 weken ben ik erin geslaagd om 15-20kg op bijna al mijn compound lifts te krijgen (zie hier Lars zijn instagram voor het progressiemateriaal).

Ik vond wel dat de trainingen behoorlijk lang konden duren, en dit woog soms wat op in motivatie. Maar als ik mijn vooruitgang zag, was ik bereid om die trade-off te maken.

Kortom, Victor is een topcoach die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen. Hij levert een zeer hoge kwaliteit van coaching maar ook de communicatie verliep heel goed. Ik kreeg zo goed als op al mijn vragen binnen de 24u antwoord. De programma’s werden ook zeer uitvoerig uitgelegd met videolinks, instructies etc.

Daarbovenop heeft Victor ook aandacht voor het mentale aspect van coaching (wordt vaak onderschat). Dus als je gestagneerd bent met je huidige programma, een stevige stok achter de deur nodig hebt of gewoon je progressie wil maximaliseren op de lange termijn, stop dan met je tijd te verspillen en huur een evidence-based coach zoals Victor in. Je zal het jezelf niet beklagen en nog lang dankbaar zijn voor wat je in zo een korte periode allemaal opsteekt.

Meer resultaten bekijken

Frank

Frank Ik heb met richard samengewerkt, naar aanleiding toe van mijn eerste wedstrijd: de WBFF show in Birmingham, UK in de klasse Muscle Model. 4 weken voor mijn wedstrijd hebben we besloten samen te werken, om daar samen mijn beste shape ooit neer te zetten. De samenwerking in die 4 weken is echt top geweest!...
Read More

Bob Franssen

Bob Franssen Ik ben naar Richard toegekomen omdat er bij mij in de sportschool een cliënt van Richard trainde, en ik zag dat deze persoon ongelofelijke progressie boekte!! Zowel in kracht als in zijn shape! Hierdoor raakte ik zeer geïnteresseerd in het concept van Richard! Na wat verder onderzoek en gesprekken met deze cliënt kwam...
Read More

Remco

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard Initieel hoorde ik over Bell door een jongen in mijn eigen sportschool die gecoacht werd door Richard voor zijn eerste MAP wedstrijd. Sinds dien ben ik ze gaan volgen op social media en heb ik altijd alle artikelen / q&a’s gevolgd. Ik wou al...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Online Coaching

Volg ons ook op facebook