Ik heb de opleiding Bayesian Bodybuilding gedaan, wat in Nederland gegeven wordt door Richard. Ik heb eerst een half jaar zelf getraind na deze opleiding, maar omdat er veel ging veranderen ivm werk/studie en ik benieuwd was naar hoe een ervaren coach om zou gaan met bepaalde vragen, ben ik me laten coachen door Bell Coaching.

De grootste reden is dat ik groter wil worden, en tot nu toe gaat dat de goede kant op, vooral met dank aan Chris! Voordat ik begon, twijfelde ik omdat ik het wel veel geld vond, maar het is het meer dan waard. Je hoeft nergens aan te denken, alleen je best doen en je schema uitvoeren. Als er iets gaat veranderen in je dagelijkse patroon of je voelt je ergens niet goed bij, past Chris het aan. Hij luistert goed en zorgt dat het schema bij jou past.

Bij Bell Coaching wordt niet gekeken naar wat op papier het beste zou zijn, maar wordt naar jou gekeken en aan de hand daarvan wordt bepaald wat voor jou de meest ideale training is.
Ik word nu 8 maanden gecoacht door Chris en het bevalt me steeds beter!

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Leave a Reply

Online Coaching

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Volg ons ook op facebook