Michiel K

Voor mijn eerste echte cut heb ik de hulp ingeroepen van Victor. Hij heeft mij voornamelijk geholpen met het creëeren van nieuwe gewoontes waardoor alles veel makkelijker en soms vanzelf ging. Dit was in het begin wel lastig, maar Victor coachte mij hier in. Betreft hongermanagment heeft Victor mij geadviseerd over mijn voedselkeuzes en hoe ik hier psychisch mee om kan gaan. Hierdoor kon ik makkelijker met uiteten/ avondjes uit en ‘cravings’ uitgaan door te genieten en daarnaast optimale resultaten te boeken.

Voor mij was het belangrijk om te beseffen dat niks moet of niet mag qua eten, maar dat het mijn eigen keuze is of ik het wil. Door mijzelf te filmen tijdens het trainen heb ik met behulp van Victor mijn techniek verbeterd en ben ik alleen maar vooruit gegaan met al mijn oefeningen. Victor bedankt!

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Leave a Reply

Online Coaching

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Volg ons ook op facebook