Nethanja

Ik ben via de Henselmans PT opleiding bij Sanne terecht gekomen, maar ik volgde Bell Coaching daarvoor ook al via Facebook.  Ik heb voor Bell Coaching gekozen vanwege de goede resultaten, omdat alles waar Bell Coaching voor staat een wetenschappelijk onderbouwde achtergrond heeft en omdat hun persoonlijke benadering mij aansprak. Ik had wat twijfels over de prijs, maar het is het achteraf gezien, zeker waard!

Mijn doel

Mijn doel was om sterker en strakker te worden en dat is zeker gelukt. Het was aanvankelijk even wennen hoe alles gaat, wat de wederzijdse verwachtingen zijn, maar uiteindelijk ben ik heel tevreden over de online coaching.

Hoe ik de coaching heb ervaren

Ik denk dat als ik geen coaching van Sanne had gehad, dat ik soms te veel aan het “verdwalen” zou zijn. Daar bedoel ik mee dat ik veel kanten op kan gaan (iets teveel verschillende dingen proberen) zonder dat het resultaat oplevert. Ik heb van Sanne goed en wetenschappelijk onderbouwde coaching gekregen met een persoonlijke en duidelijke aanpak. Sanne is een fijne, kundige en meedenkende coach die precies weet waar ze het over heeft en altijd het belang van de klant voor ogen heeft. Daarnaast reageert ze snel op vragen, wat heel prettig is.

Ik ben tot nu toe erg tevreden en blij! Maar ik ben er nog niet…ik heb nog meer doelen die ik wil behalen.

Ik denk dat wat Bell Coaching speciaal en uniek maakt voor mij de persoonlijke en prettige manier van coachen is. Ik zou Bell Coaching dan ook aanraden bij anderen omdat het mij goed bevallen is, de fijne manier van coachen, de persoonlijke aanpak en vanwege de behaalde resultaten.

Als je nog twijfelt over online coaching zou ik zeggen: “Ga het gewoon een maand proberen, als je na die maand niet tevreden bent, kun je altijd stoppen, maar dat zal niet gebeuren!”

Als je online coaching gaat doen bij Bell coaching, word je ook lid van een online platvorm (op facebook) en krijg je toegang tot workshops die je kennis over fitness vergroten en je kunt met mede Bell Coaching klanten ervaringen en gedachten uitwisselen wat een toegevoegde waarde heeft!

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
  • Google+
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Online Coaching

Volg ons ook op facebook