Ik heb Bell Coaching benaderd om mijn kennis omtrent voeding en training naar een volgend niveau te tillen. Ik kreeg Victor Mooren als coach toegewezen. Ik kreeg erg snel een compleet schema voor de trainingen als de voeding. Al snel merkte ik hoe doordacht de schema’s opgesteld zijn. Ook reageerde Victor heel uitgebreid op alle vragen die ik hem stelde en dat waren er soms heel wat  Maar altijd snel, duidelijk en vooral de reden erachter….

Op basis van 4 fullbody trainingen in combinatie met perfect afgestelde macro’s kon ik mijn bulk beginnen. Na een aantal maanden bulken, begon ik eind februari mijn cut. Nu we een aantal maanden verder zijn heb ik mijn droogste shape ooit behaald, terwijl ik gemiddeld meer kan eten dan de cut die ik voor Bell coaching gedaan heb. 

Kortom: wil je resultaat behalen en professionele begeleidingen, zowel of fysiek als mentaal niveau, dan ben je bij Bell Coaching aan het goede adres!

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.

Leave a Reply

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Online Coaching

Volg ons ook op facebook