Sebastiaan Kam

In de wonderlijke wereld van krachttraining en bodybuilding zul je al gauw merken dat iedereen een andere aanpak heeft. Altijd op zoek naar de waarheid begin je ergens met sporten en gaandeweg leer je nieuwe inzichten, trainingsmethoden, dieetrichtlijnen etcetera.

 

 

De meeste mensen denken het zelf wel uit te kunnen vogelen en zijn tevreden met deze resultaten. Maar dan heb je ook de mensen die het liefst net iets meer willen, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Als je op zoek bent naar iemand die ‘no-nonsense’ te werk gaat, en zijn werkwijze gebaseerd heeft op dat wat de meest recente kennis en wetenschap kan bewijzen, moet je bij Richard Bell zijn.

Richard is een coach die met aandacht en precisie te werk gaat. Hij leert je geduld te hebben, kritisch te zijn, slim te sporten en is vastberaden samen met jou naar je doel toe te werken. Naast een transformatie van ‘fat to fit’ heeft hij er bij mij voor gezorgd dat mijn relatie met voeding tijdens het gehele proces goed bleef. Ook met etentjes of vakanties waarbij ik bang was de controle te verliezen wist Richard een solide plan te bedenken waardoor optimaal resultaat en optimaal genieten hand in hand gingen.

 

 

Met frequente contactmomenten houdt Richard je in de gaten om de progressie optimaal te houden, hij stuurt bij wanneer dit nodig is en zolang je opvolgt wat hij voor je bedenkt en berekent, kun je er vanuit gaan dat je resultaten snel genoeg zullen komen. Als je op zoek bent naar intensieve, no nonsense, evidence based coaching, een vertrouwenspersoon, psycholoog en motivator dan is Richard je go-to guy.

Meer resultaten bekijken

Bell coaching testimonial

Johan Harwig

1Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard   Je zal niet vaak zulke foto’s van mij zien op het sociale web, maar maak nu toch een uitzondering. Waarom? Omdat ik trots ben op mezelf en om mijn coach victor mooren te bedanken. Vorig jaar zomer begonnen in de staat zoals op de...
Read More

Chester Poulo

Chester Poulo     Aldreyson had mij verwezen naar Richard Bell, omdat ik eerder werd gecoacht, maar de hulp die ik nodig had om te ontwikkelen in de bodybuilding wereld kreeg ik niet. Wat maakt Richard anders dan andere coaches? Ondanks dat hij meerdere atleten coacht,  ontwikkel je wel een persoonlijke band met hem en...
Read More

Dennis Vastenburg

Dennis Vastenburg Ik had contact opgenomen met Richard, omdat ik had besloten mee te gaan doen aan een Men’s Physique wedstrijd. Dit besluit had ik genomen, omdat ik een concrete doelstelling wilde hebben om te realiseren en het leek me erg gaaf om eens mee te maken. Tevens ben ik altijd bezig om mijzelf als...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Leave a Reply