Ik volg bell coaching al een tijdje op instagram en ben groot fan van de Q&A’s (#makecontextgreatagain). Na een periode geblesseerd geweest te zijn vond ik het eens tijd om met een goeie aanpak te gaan trainen, en met een coach is dat veel makkelijker.

Mijn doel was om een goed krachtfundament te hebben in het powerliften en dat ik daarna een overstap kan maken naar het olympisch gewichtheffen. Nu heeft Chris (mijn coach) mij de leuke kanten van het powerliften laten zien, hierdoor wel een lichte twijfel of ik dit niet gewoon door zal pakken. De ervaring(en) die ik heb opgedaan bij Chris zijn far beyond van wat ik verwachtte, ik ben 12kg verloren, ik slaap veel beter, voel me veel productiever en ben nu een ochtendmens geworden!

De contacten via de mail gebruikte ik als een soort output van mijn week, hierdoor heb ik misschien meer verteld dan Chris zou willen weten van me, maar het hielp mij om mijn stress een beetje van mij af te schrijven. Chris ging hier heel professioneel om.

Zelf ben ik Personal Trainer en ik heb ontzettend veel geleerd, en blijf iedere week bij leren. Ooit hoop ik op een dag om op het niveau van Chris en Richard te komen. Personal training of onlinecoaching word door vele gezien als een luxe, maar als je jezelf de vraag stelt, hoeveel zou jij investeren om jouw doelen te bereiken, om je gezond te voelen je fit te voelen? Juist, ik zou eens de intake gaan invullen het is je investering echt waard. Ben je een trainer die al mega veel weet, dan nog is het soms het gemak en een extra steun toch veel fijner om aan je doelen te werken.

 

Ook online coaching? 

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Leave a Reply

Online Coaching

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Volg ons ook op facebook