Tijl

Het resultaat was als heel snel merkbaar. Mijn kracht nam toe, elke week een beetje en ook mijn vet percentage daalde. Het bijzondere van Richard Bell zijn manier van coaching, is dat hij gaat voor het totaal pakket; het is niet alleen het trainen maar ook word je begeleid bij alles waar je tegenaan loopt. De manier waarop je word gecoacht is individueel en zoals ik het noem ‘menselijk’. Er word niet verwacht dat je een robot bent en alles altijd goed doet. Je bent een mens en het is niet erg als je fouten maakt, je moet er juist van leren.

 

 

Maar goed, na een cut van 3,5 maand waarbij ik naast droger ook sterker ben geworden, niet alleen qua kracht en qua fysiek maar ook op mentaal gebied, heb ik veel geleerd en ben ik erg gegroeid. Ook is mijn kennis over het trainen en voeding stukken beter dan dat ik begon. Het feit dat je online wordt gecoacht betekent trouwens ook niet, dat je niet aan de uitvoering van oefeningen kan werken.

Door middel van het opnemen van video’s tijdens het trainen is bij mij de uitvoering van veel oefening velen malen beter dan toen ik begon. Mijn conclusie na 4 maanden begeleiding: Je groeit onder de begeleiding van Richard. En niet alleen qua spiermassa, kennis en kunde, maar ook als mens! Zelf ben ik al best een tijdje aan het ‘sporten’. Ik heb in het verleden veel hardgelopen, zeg stukjes van 25 km twee keer in de week waren de norm. Na een run/bike/run wedstrijd over het strand van 65 km had ik het hardlopen wel gezien. Dus ben ik me verder gaan verdiepen in het sporten in de sportschool.

 

Uit eindelijk resulteerde dat in een nieuwe uitdaging, een bodybuild wedstrijd (Flex cup). Hiervoor heb ik een coach gezocht en zo kennis leren maken met de wereld van clean eten en hard trainen. Tijdens dit traject ben ik er dan ook achter gekomen dat het anders kan dan de ‘bro’ methode.

Pas later heb ik Richard gemaild voor zijn online coaching. Dit na het te zijn ‘uitgeschoten’ in mijn bulk. En om eerlijk te zijn, zag ik door de bomen het bos niet meer. als het gaat om de juiste informatie op het gebied van training, voeding en herstel gaat. De methode die Richard hanteert was voor mij ongebruikelijk. Alleen wat het anders maakte, is dat hij alles met wetenschappelijke bronnen kon onderbouwen. Dus vol vertrouwen zijn we gestart. En ik moet toegeven, dit was dus echt even wennen.

Meer resultaten bekijken

Lars

0share WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard   Ik ben als eerst met Bell Coaching bekend geraakt vanuit de oprichting van Fit as FAQ. Vanuit het volgen op social media ben ik meer bekend met ze geraakt.  Ik heb voor Bell Coaching gekozen door de naam die ze hebben in de...
Read More

Marieke

0share WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard   Sinds augustus ben ik onder begeleiding bij Sanne. Zelf help ik veel mensen m.b.t. voeding en weet ik het zelf dondersgoed. Toch kreeg ik mijzelf niet gestuurd en zocht ik goede coaching. Coaching waar ik zelf veel van kon leren en het beste...
Read More

Richard Jansen

0share WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print FlipboardIk heb Bell Coaching benaderd om mijn kennis omtrent voeding en training naar een volgend niveau te tillen. Ik kreeg Victor Mooren als coach toegewezen. Ik kreeg erg snel een compleet schema voor de trainingen als de voeding. Al snel merkte ik hoe doordacht de...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Leave a Reply