Ik heb voor Bell-coaching gekozen omdat ik mij wilde verdiepen in het powerliften en wilde ervaren hoe het online coaching in zijn werk gaat. Zelf heb ik de Henselmans PT Cursus gedaan en behaald, dus de stap om voor Bell-Coaching te kiezen was niet zo heel moeilijk.

Als coach kreeg ik Victor toegewezen. Vanaf het begin is hij heel duidelijk geweest in wat de bedoeling is en ook wordt de gedachtegang daarachter altijd verteld, wat ik persoonlijk fijn vind. Daarnaast staat hij ook altijd open voor vragen, die dan duidelijk en eerlijk wordt beantwoordt. Ook staat hij klaar voor je als er problemen optreden met het schema. Ik ben onder zijn leiding begin januari aan een cut-periode begonnen. Dit hebben we 2 maanden gedaan, waarna ik sinds deze week ben begonnen aan een lean-bulk periode.

Al met al kan ik mensen die serieus aan hun lichaam willen werken alleen maar aanraden om zich aan te melden bij Bell-Coaching.

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Proteïne Pleasures E-book

Mis deze Gratis E-books niet

powerlifting E-books

Online Coaching

Volg ons ook op facebook