Zilla

Sinds april 2016 ben ik begonnen met mijn voorbereiding voor mijn  erste Bikinifitness wedstrijd 3 oktober Enercup. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen omdat ik eigenlijk te onzeker was om überhaupt alleen al op het podium te staan en dan dat rare poseren voor een jury. Nee, dit was niks voor mij.

Maar omdat mijn ouders vroeger ook aan wedstrijden hebben mee gedaan, begon het bij mij heel erg te kriebelen om dat ook te ervaren. Ik ben via kennissen bij Bell coaching terecht gekomen. Waarom Bell coaching? Omdat hij de IIFYM toepast. Ik ben zelf  erkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis en heb dus niet echt veel regelmaat. De ene keer werk ik nachtdiensten paar dagen er na  agdiensten of soms avonddienst en erna een dagdienst. Een vast  oorgeschreven voedingsschema was voor mij daarom ook geen optie.

Plus het feit dat ik niet elke dag aan de zogenaamde kip met Brocolli maaltijden wilde zitten.  Ik vind het fijn om gewoon mijn verdeling van mijn macros te krijgen en deze zelf in te vullen met wat ik ook lekker vind en zodat ik kan afwisselen qua voeding. Bell coaching heeft mij geholpen met mijn voorbereiding van mijn wedstrijd. Het is dan wel online coaching maar de fb groep en het mailcontact, via social media en de teammeetings maakt het toch wat meer dan alleen online. Je krijg  ltijd binnen 24 uur antwoord op je vragen. Tenzij er vertraging oploopt dan hoor je dat meestal via de fb groep van tevoren.

Waarom online  coaching? Ik heb gekozen voor online coaching omdat elke keer een op een trainen voor mij niet haalbaar is ivm mijn wisselende diensten. Dmv van filmpjes word er gekeken of de uitvoering van je oefening goed is. Toen ik met mijn voorbereiding begon en zelfs tot een paar dagen voor mijn wedstrijd was ik nog onzeker over het feit of ik er wel goed genoeg uitzag fysiek en of ik het wel zou kunnen.

Door het vertrouwen van Bell coaching is het mij gelukt om op het podium te staan en te shinen! Mijn eerste bikini fitnesswedstrijd Enercup werd ik 3e en sleepte ik ook nog de favoriete publieksprijs binnen!  Een maand later deed ik weer met met de Ironman/maiden wedstrijd. Helaas toen geen plaatsing. Op naar de volgende wedstrijd!

Meer resultaten bekijken

Bart Meijer

Bart Meijer Afgelopen jaar heb ik de bayesiaanse pt cursus gevolgd van Menno Henselmans en Richard. Hierdoor werd mijn interesse gewekt voor de coaching van Richard. Enerzijds omdat ik even geen zin had mezelf te begeleiden en aan de andere kant als praktijk aanvulling op de cursus. Het heeft me absoluut meer inzicht gegeven in...
Read More

Natasja Evers

Natasja Evers Twee maanden voor mijn wedstrijd hakte ik definitief de knoop door. Ik wilde een ‘eigen’ coach. Iemand die de volledig aandacht aan mij besteedde.  Voorafgaand heb ik vanaf januari mee gedaan aan de flexchallenge. Leuk om wat af te vallen, maar persoonlijk was het niet.   En dat is wat ik miste. Iemand...
Read More

Annelies Gijbels

Annelies Gijbels In januari 2016 zocht ik een coach na een mislukte “bulk” met veel eetbuien. Ik was namelijk al 1,5 jaar aan het trainen en wilde graag een fitness wedstrijd doen. Op dat moment was ik erg teleurgesteld in mezelf, voelde ik me dik en twijfelde ik of een wedstrijd überhaupt wel in mijn...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
  • Google+
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Voordat je gaat...

DE SQUAT,DEADLIFT EN BENCH PRESS ENCYCLOPEDIE

Download deze Gratis E-books nu en wordt een expert in deze technische oefeningen
DOWNLOAD NU GRATIS
Alle e-books van bell coaching
close-link
Verbeter je Squat, Deadlift en Bench Press
Download alle E-book nu gratis en wordt een expert.
Download de Gratis E-books
close-image