Zilla

ik was begonnen met mijn voorbereiding voor mijn eerste Bikinifitness wedstrijd , de Enercup. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen omdat ik eigenlijk te onzeker was om überhaupt alleen al op het podium te staan en dan dat rare poseren voor een jury. Nee, dit was niks voor mij.

Maar omdat mijn ouders vroeger ook aan wedstrijden hebben mee gedaan, begon het bij mij heel erg te kriebelen om dat ook te ervaren. Ik ben via kennissen bij Bell coaching terecht gekomen. Waarom Bell coaching? Omdat hij de IIFYM toepast. Ik ben zelf  erkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis en heb dus niet echt veel regelmaat. De ene keer werk ik nachtdiensten paar dagen er na  agdiensten of soms avonddienst en erna een dagdienst. Een vast  oorgeschreven voedingsschema was voor mij daarom ook geen optie.

Plus het feit dat ik niet elke dag aan de zogenaamde kip met Brocolli maaltijden wilde zitten.  Ik vind het fijn om gewoon mijn verdeling van mijn macros te krijgen en deze zelf in te vullen met wat ik ook lekker vind en zodat ik kan afwisselen qua voeding. Bell coaching heeft mij geholpen met mijn voorbereiding van mijn wedstrijd. Het is dan wel online coaching maar de fb groep en het mailcontact, via social media en de teammeetings maakt het toch wat meer dan alleen online. Je krijg  ltijd binnen 24 uur antwoord op je vragen. Tenzij er vertraging oploopt dan hoor je dat meestal via de fb groep van tevoren.

Waarom online coaching? Ik heb gekozen voor online coaching omdat elke keer een op een trainen voor mij niet haalbaar is ivm mijn wisselende diensten. Dmv van filmpjes word er gekeken of de uitvoering van je oefening goed is. Toen ik met mijn voorbereiding begon en zelfs tot een paar dagen voor mijn wedstrijd was ik nog onzeker over het feit of ik er wel goed genoeg uitzag fysiek en of ik het wel zou kunnen.

Door het vertrouwen van Bell coaching is het mij gelukt om op het podium te staan en te shinen! Mijn eerste bikini fitnesswedstrijd Enercup werd ik 3e en sleepte ik ook nog de favoriete publieksprijs binnen!  Een maand later deed ik weer met met de Ironman/maiden wedstrijd. Helaas toen geen plaatsing. Op naar de volgende wedstrijd!

Meer resultaten bekijken

Laura

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard Ik heb Bell Coaching leren kennen via Instagram en ben al eerder cliënt geweest bij Richard. De evidence based manier van werken is naar mijn mening de beste manier om no bullshit resultaat te behalen, tegelijkertijd te leren en daarnaast is het hele Team Bell...
Read More
Rick van Haaften

Rick van Haaften

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard Ik ben bij Bell coaching gekomen via instagram en de Gold’s Gym Classic waar een atleet van Bell coaching eerste werd. Ik vond het tijd voor begeleiding in mijn training en voeding. Dit omdat het niet lukt objectief te blijven tijdens het diëten voor...
Read More

Jan Vroomen

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print FlipboardJan Vroomen Ik ben via een goede vriend van mij bij Bell Coaching terecht gekomen. Ik wilde graag Next Level Coaching om mijn prestaties omtrent training en wedstrijden alleen nog maar te verbeteren.  Ik twijfelde eerst nog een beetje omdat ik met een “normale bro split”trainden....
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.

Leave a Reply