Victor Mooren

Over Victor Mooren

Ik ben sinds 2013 werkzaam als (online) leefstijlcoach, diëtist en personal trainer. In het verleden ben ik fanatiek bezig geweest met powerlifting en mijn lichaam shapen. Omdat ik het maximale uit mezelf wilde halen, ben ik sinds 2010 continue bezig geweest met meer kennis en ervaringen op te doen.

Zodoende kwam ik erachter dat de juiste kennis schaars is. Het werd mijn missie om anderen te helpen met shapen, balans vormen en kennis bij te brengen. Dit zodat mensen de juiste basis kunnen vormen om duurzame progressie te behalen.

Hiervoor heb ik de benodigde praktijkervaring opgedaan, maar ben ik ook de literatuur ingedoken. Ik heb allerlei opleidingen & cursussen gevolgd, om mezelf te blijven ontwikkelen, maar ook om mijn klanten betere resultaten te bieden en kennis te verspreiden. 

Ondertussen heb ik meer dan duizend mensen geholpen om fitter, sterker en gespierder door het leven te gaan.

Shapen

Gebalanceerde leefstijl

Personal training

Educatie

Shapen

Of je nu strakker in je vel wilt zitten, spiermassa wilt opbouwen of je wilt voorbereiden voor een fotoshoot. Ik kan jou helpen met het zetten van serieuze stappen en het behalen van duurzame resultaten. Ik geef jou de skills die je voor de rest van je leven zult gebruiken!

Kies Victor als je coach

Meld je nu aan

Gebalanceerde leefstijl

Een gebalanceerde leefstijl is noodzakelijk om duurzame resultaten te behalen. Dit omdat je meer focus hebt om aan je doelen te werken, nieuwe gewoontes kan vormen en makkelijker volhoudt.

Heb je nog niet de juiste balans voor jezelf, dan kan ik je hierin ondersteunen om dit te behalen en te onderhouden. Denk aan leren ontspannen (stress management & slaap), zonder obsessie bezig zijn met je voeding en het versterken van je algehele welbevinden.

Recensies

Victor’s benadering is gericht op maximaal resultaat en enige basiskennis vooraf vind ik wel gewenst, maar daarna ga je zeker de vruchten plukken. Het voedings- en trainingsschema heb ik uiteindelijk eenvoudig als leefstijl kunnen adapteren. Ik weet nu hoe ‘het’ werkt en dat is me enorm veel waard.

Nieck

Victor heeft mij laten inzien hoe je kunt afvallen, maar toch kunt genieten van lekkere maaltijden. Je hoeft vooral geen excessieve cardio, HIIT sessies te doen en honger te lijden. Dit door te werken met technieken en methoden die goed onderbouwd zijn.

Dylan

De kilo’s en centimeters vlogen er letterlijk af. Het mooiste vond ik ook nog, dat ik lekker met krachttraining bezig was, en eigenlijk nooit het gevoel had dat ik aan het “diëten” was. Wat ik ook heel erg fijn vind, is dat Victor altijd uitlegt waarom iets is, met een goede onderbouwing waar je ook nog iets van leert.

Shane

Personal training

Ik kan jouw technieken optimaliseren van de belangrijkste basisoefeningen, zodat je kwaliteit van bewegen toeneemt en je meer rendement haalt uit je trainingen. Ook kan ik je helpen om sneller te revalideren van bepaalde blessures. Dit allemaal voor  het behalen van betere en duurzame resultaten.

Kies Victor als je coach

Meld je nu aan

Educatie

Ik maak gebruik van een pragmatische aanpak, waarin ik theorie en praktijkervaring met elkaar combineer. Mijn doel is niet alleen om jou van de juiste informatie te voorzien, maar jou ook de onderbouwing er achter te leren. Zo snap jij waarom je iets doet.

 

 

 

Recensies

Tijd voor verandering en samen met Victor de uitdaging aangegaan. In een jaar tijd van 106 naar ongeveer 75 kilo gegaan. Dit alles door een goed voedingsplan en 4 keer in de week fullbody trainingen, waarbij de nadruk ligt op sterker worden. Victor, voor zover alvast bedankt! En voor een ieder die nog twijfelt om ook zoiets aan te gaan, gewoon DOEN!

Bell coaching testimonial
Johan Harwig

Al snel merkte ik hoe doordacht de schema’s opgesteld zijn. Ook reageerde Victor heel uitgebreid op alle vragen die ik hem stelde en dat waren er soms heel wat 😉 Maar altijd snel, duidelijk en vooral de reden erachter…. Nu we een aantal maanden verder zijn heb ik mijn droogste shape ooit behaald, terwijl ik gemiddeld meer kan eten dan de cut die ik voor Bellcoaching gedaan heb.

Richard Jansen

Victor leert je een manier van eten aan die je niet alleen snel en effectief bij je doel brengt, maar ook ideaal past binnen jouw dagritme.Kortom, Victor is een topcoach die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen. Hij levert een zeer hoge kwaliteit van coaching maar ook de communicatie verliep heel goed. Ik kreeg zo goed als op al mijn vragen binnen de 24u antwoord. De programma’s werden ook zeer uitvoerig uitgelegd met videolinks, instructies etc.

Lars
Lars
-