Victor Mooren

Over Victor Mooren

In het verleden liep ik rond met veel overgewicht, kampte ik met allerlei blessures, had ik weinig energie en was ik obsessief bezig met mijn progressie en uiterlijk. Mijn kwaliteit van leven ging er eerder op achteruit dan voorruit. Het kon zo niet meer verder.

Ik besloot hier verandering in te brengen. Ik heb afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan en kwam er achter dat de juiste kennis schaars is. Het is nu mijn missie om ook anderen te helpen om fitter, sterker en gespierder door het leven te laten gaan.

In 2013 ben ik als online coach & personal trainer van start gegaan. Niet alleen om de lichaamssamenstelling te verbeteren en (sport)prestaties te optimaliseren, maar ook om de gezondheid te boosten. Denk aan meer energie, een sterker immuunsysteem, gezonde spijsvertering, een betere gemoedstoestand en meer veerkracht!

Mijn expertise ligt op het gebied van optimaliseren en managen van leefstijlfactoren zoals voeding, stress, slaap en bewegen.

Ondertussen heb ik meer dan duizend mensen geholpen om fitter, sterker en gespierder door het leven te gaan.

Leefstijlcoach

Diëtist

Docent

Auteur

Leefstijlcoach

Mijn taak is om jou te helpen met vormen van een duurzame leefstijl. Dit in lijn met jouw persoonlijke doelen. De nieuwe leefstijl die je eigen gaat maken, zul je uiteindelijk zonder wilskracht kunnen volhouden.

De aspecten voeding, bewegen, stress, slaap, omgevingsfactoren en de persoonlijke situatie staan centraal in het vormen van duurzame gewoontes en een nieuwe leefstijl.

Kies Victor als je coach

Meld je nu aan

Diëtist

In 2013 ben ik aan de Haagse Hogeschool afgestudeerd als diëtist.

Met deze specialistische kennis en vaardigheden help ik je met complexe voedingsvraagstukken, zoals buikklachten & verteringsproblemen, allergieën, voedingstekorten en welvaartsziekten (obesitas, type-2 diabetes, etc.).

Recensies

Victor’s benadering is gericht op maximaal resultaat en enige basiskennis vooraf vind ik wel gewenst, maar daarna ga je zeker de vruchten plukken. Het voedings- en trainingsschema heb ik uiteindelijk eenvoudig als leefstijl kunnen adapteren. Ik weet nu hoe ‘het’ werkt en dat is me enorm veel waard.

Nieck

Victor heeft mij laten inzien hoe je kunt afvallen, maar toch kunt genieten van lekkere maaltijden. Je hoeft vooral geen excessieve cardio, HIIT sessies te doen en honger te lijden. Dit door te werken met technieken en methoden die goed onderbouwd zijn.

Dylan

De kilo’s en centimeters vlogen er letterlijk af. Het mooiste vond ik ook nog, dat ik lekker met krachttraining bezig was, en eigenlijk nooit het gevoel had dat ik aan het “diëten” was. Wat ik ook heel erg fijn vind, is dat Victor altijd uitlegt waarom iets is, met een goede onderbouwing waar je ook nog iets van leert.

Shane

Recensies

  • Victor’s benadering is gericht op maximaal resultaat en enige basiskennis vooraf vind ik wel gewenst, maar daarna ga je zeker de vruchten plukken. Het voedings- en trainingsschema heb ik uiteindelijk eenvoudig als leefstijl kunnen adapteren. Ik weet nu hoe ‘het’ werkt en dat is me enorm veel waard.

    Nieck
  • Victor heeft mij laten inzien hoe je kunt afvallen, maar toch kunt genieten van lekkere maaltijden. Je hoeft vooral geen excessieve cardio, HIIT sessies te doen en honger te lijden. Dit door te werken met technieken en methoden die goed onderbouwd zijn.

    Dylan
  • De kilo’s en centimeters vlogen er letterlijk af. Het mooiste vond ik ook nog, dat ik lekker met krachttraining bezig was, en eigenlijk nooit het gevoel had dat ik aan het “diëten” was. Wat ik ook heel erg fijn vind, is dat Victor altijd uitlegt waarom iets is, met een goede onderbouwing waar je ook nog iets van leert.

    Shane

Docent

Afgelopen jaren heb ik op verschillende locaties personal training gegeven. Niet alleen heb ik klanten geholpen met hun doelen, maar ook trainers geholpen om betere trainers te worden.

Momenteel geef ik clinics voor kleine groepen personal trainers die hun praktijkvaardigheden een flinke boost willen geven.

Kies Victor als je coach

Meld je nu aan

Auteur

Ik schrijf regelmatig (gast)artikelen op het gebied van voeding, training, leefstijl en gedrag. Dit om mijn kennis en ervaringen te delen, zodat je dichterbij je doelen komt.

Hier vind je een overzicht van alle artikelen die ik heb geschreven.

Recensies

Tijd voor verandering en samen met Victor de uitdaging aangegaan. In een jaar tijd van 106 naar ongeveer 75 kilo gegaan. Dit alles door een goed voedingsplan en 4 keer in de week fullbody trainingen, waarbij de nadruk ligt op sterker worden. Victor, voor zover alvast bedankt! En voor een ieder die nog twijfelt om ook zoiets aan te gaan, gewoon DOEN!

Bell coaching testimonial
Johan Harwig

Al snel merkte ik hoe doordacht de schema’s opgesteld zijn. Ook reageerde Victor heel uitgebreid op alle vragen die ik hem stelde en dat waren er soms heel wat 😉 Maar altijd snel, duidelijk en vooral de reden erachter…. Nu we een aantal maanden verder zijn heb ik mijn droogste shape ooit behaald, terwijl ik gemiddeld meer kan eten dan de cut die ik voor Bellcoaching gedaan heb.

Richard Jansen

Victor leert je een manier van eten aan die je niet alleen snel en effectief bij je doel brengt, maar ook ideaal past binnen jouw dagritme.Kortom, Victor is een topcoach die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen. Hij levert een zeer hoge kwaliteit van coaching maar ook de communicatie verliep heel goed. Ik kreeg zo goed als op al mijn vragen binnen de 24u antwoord. De programma’s werden ook zeer uitvoerig uitgelegd met videolinks, instructies etc.

Lars
Lars
-