Stijn

Tot 2 a 3 jaar geleden heb ik mijzelf schuldig gemaakt aan het volgen van alle Bro mythes in de gym die er bestaan, in een mooi woord “ Fuckarounditis” genoemd. Ik besloot toen het roer om te gooien want van resultaat was nauwelijks sprake. Ik heb toen nationaal en internationaal een aantal coachingtrajecten gevolgd bij een aantal bekende en minder bekende online coaches.

Alle coaches hadden zo hun sterke kanten, maar op de een of andere manier miste er altijd iets waardoor ik de hoge kosten die zo’n traject met zich meebrengt niet aan mijzelf kon verantwoorden. Van Paleo via My Personal Body Plan tot Intermittent Fasting…ik heb het allemaal geprobeerd maar niets was blijvend. Ondertussen las ik steeds meer over Evidence-based bodybuilding en vooral over de Bayesian Bodybuilding PT Course. Ik besloot die cursus te volgen en kwam daar in aanraking met Richard. Wat mij daar opviel was de hoeveelheid kennis en ervaring die Richard bezat WOW!!! Ik dacht gelijk: hij wordt mijn coach!

Na wat fijn contact over de mail ben ik in het diepe gestapt (augustus 2016) en heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Richard is niet alleen een coach, maar ook een motivator en mentor. Je haalt er bij hem uit wat je erin stopt. Lever je wekelijks je schema’s in, maar stel je verder geen vragen dan krijg je netjes je nieuwe schema’s maar that’s it.

Stop je echter je hart en ziel in het volgen van zijn coaching dan zal hij ook zijn hart en ziel aan jou besteden. Ik kan met recht zeggen dat ik nog nooit…ik herhaal…nog nooit zulke goede resultaten heb behaald als met de coaching van Richard.

Ik had een klein jaar geleden niet verwacht dat ik in staat was zowel fysiek als metaal zo ver te kunnen groeien als dat ik heb gedaan. Ik ben heel benieuwd welke resultaten ik het komende jaar met Richard ga boeken. Ik zie het nu met vertrouwen tegemoet. Ben je op zoek naar zowel fysieke als mantale resultaten, zoek dan niet verder: Richard is je man!

Meer resultaten bekijken

Sven Huijbregts

Sven Huijbregts De reden waarom ik voor Bell coaching heb gekozen heeft meerdere argumenten. Zelf werk ik als personal trainer, ik vind het heel belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en de visie van andere collega’s te bekijken. Soms word ik helemaal gek van de onzin die je dagelijks tegenkomt op TV, social media of...
Read More

Michiel van den Hurk

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard Ik heb de opleiding Bayesian Bodybuilding gedaan, wat in Nederland gegeven wordt door Richard. Ik heb eerst een half jaar zelf getraind na deze opleiding, maar omdat er veel ging veranderen ivm werk/studie en ik benieuwd was naar hoe een ervaren coach om zou...
Read More

Remco

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print Flipboard Initieel hoorde ik over Bell door een jongen in mijn eigen sportschool die gecoacht werd door Richard voor zijn eerste MAP wedstrijd. Sinds dien ben ik ze gaan volgen op social media en heb ik altijd alle artikelen / q&a’s gevolgd. Ik wou al...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply