Stijn

Tot 2 a 3 jaar geleden heb ik mijzelf schuldig gemaakt aan het volgen van alle Bro mythes in de gym die er bestaan, in een mooi woord “ Fuckarounditis” genoemd. Ik besloot toen het roer om te gooien want van resultaat was nauwelijks sprake. Ik heb toen nationaal en internationaal een aantal coachingtrajecten gevolgd bij een aantal bekende en minder bekende online coaches.

Alle coaches hadden zo hun sterke kanten, maar op de een of andere manier miste er altijd iets waardoor ik de hoge kosten die zo’n traject met zich meebrengt niet aan mijzelf kon verantwoorden. Van Paleo via My Personal Body Plan tot Intermittent Fasting…ik heb het allemaal geprobeerd maar niets was blijvend. Ondertussen las ik steeds meer over Evidence-based bodybuilding en vooral over de Bayesian Bodybuilding PT Course. Ik besloot die cursus te volgen en kwam daar in aanraking met Richard. Wat mij daar opviel was de hoeveelheid kennis en ervaring die Richard bezat WOW!!! Ik dacht gelijk: hij wordt mijn coach!

Na wat fijn contact over de mail ben ik in het diepe gestapt (augustus 2016) en heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Richard is niet alleen een coach, maar ook een motivator en mentor. Je haalt er bij hem uit wat je erin stopt. Lever je wekelijks je schema’s in, maar stel je verder geen vragen dan krijg je netjes je nieuwe schema’s maar that’s it.

Stop je echter je hart en ziel in het volgen van zijn coaching dan zal hij ook zijn hart en ziel aan jou besteden. Ik kan met recht zeggen dat ik nog nooit…ik herhaal…nog nooit zulke goede resultaten heb behaald als met de coaching van Richard.

Ik had een klein jaar geleden niet verwacht dat ik in staat was zowel fysiek als metaal zo ver te kunnen groeien als dat ik heb gedaan. Ik ben heel benieuwd welke resultaten ik het komende jaar met Richard ga boeken. Ik zie het nu met vertrouwen tegemoet. Ben je op zoek naar zowel fysieke als mantale resultaten, zoek dan niet verder: Richard is je man!

Meer resultaten bekijken

Rick van Haaften

Rick van Haaften

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Google+ Print Flipboard Ik ben bij Bell coaching gekomen via instagram en de Gold’s Gym Classic waar een atleet van Bell coaching eerste werd. Ik vond het tijd voor begeleiding in mijn training en voeding. Dit omdat het niet lukt objectief te blijven tijdens het diëten...
Read More

Lisanne Mol

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Google+ Print Flipboard Ik was bij Richard Bell terechtgekomen via zijn vriendin, Sharr, met wie ik toen via Instagram contact heb gehad. Ik was enorm nieuwsgierig naar powerlifting, dus ben toen met Sharr gaan trainen. Uit de training en de gesprekken die we voerden kwam al...
Read More

Annelies Gijbels

Annelies Gijbels Ik zocht een coach na een mislukte “bulk” met veel eetbuien. Ik was namelijk al 1,5 jaar aan het trainen en wilde graag een fitness wedstrijd doen. Op dat moment was ik erg teleurgesteld in mezelf, voelde ik me dik en twijfelde ik of een wedstrijd überhaupt wel in mijn mogelijkheden lag. Ik...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
  • Google+
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply