Tansu

In de zomer van 2010 was ik out of shape en had ik overgewicht, zonder enige kennis van training en voeding. Ik ontdekte Chris in 2012 via een vriend, en ik kan onze eerste conversatie goed herinneren. Mijn eerste indruk was dat hij zeer vriendelijk en behulpzaam was: hij wilde je niet zomaar een cliënt, hij wilde je oprecht leren kennen en vrienden worden. In een vrij korte tijd had ik door dat ik een van de beste coaches had gevonden om mee samen te werken.

 

 

Chris heeft veel kennis en is bijzonder gepassioneerd op gebied van voeding, training, lifestyle en het optimaliseren hiervan. Zoals ik hem ken: hij doet altijd zijn best om zichzelf als coach zijnde te verbeteren, zodat hij zijn clienten nog beter van dienst kan zijn. In mijn mening is een van zijn beste vaardigheden om (vaak complexe) theorie en wetenschap te vertalen naar duidelijke, concrete voorbeelden die in de praktijk goed uit te voeren zijn.

In de periode dat ik met Chris heb samengewerkt heb ik bijzonder veel nuttige kennis opgedaan, die ik de rest van mijn “fitness leven” kan blijven toepassen. Ik heb bijzonder veel gains gemaakt: ik heb mijn droogste fysiek ooit bereikt, en ben tevens sterker dan ooit tevoren (en ik geloof dat er alleen maar meer progressie in zit!). Ik ben oprecht blij dat Chris de aanmoedigende en begeleidende factor is geweest gedurende mijn transformatie verhaal.

Kortom: ik was straatarm maar ben ondertussen zwemmende in het geld wanneer het aankomt op lifestyle. Zonder Chris hadden ik en mijn leven er behoorlijk anders uit gezien. En nog belangrijker: ik heb een goede vriend voor het rest van het leven erbij gekregen.

Meer resultaten bekijken

Kevin Sijmonsbergen

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Google+ Print FlipboardDe afgelopen 7 jaar ben ik veel bezig geweest met training, progressie en zelfstudie. Ik zelf ben fysiotherapeut en personal trainer en heb naast mijn werk als trainer, therapeut, instructeur, masseur en voedingsadviseur ook een online coaching website. Waarom ik er voor gekozen heb...
Read More

Micha de Kruyf

Micha de Kruyf In November 2015 ben ik begonnen met het coaching traject bij Richard Bell. Hiervoor had ik al eerdere coaching trajecten gevolgd, maar dit keer wilde ik voor een langere tijd onder iemand zijn vleugels hangen aangezien het langere termijn doel wat ik voor ogen had. De reden dat ik toen voor Richard...
Read More

Tijl

Tijl Het resultaat was als heel snel merkbaar. Mijn kracht nam toe, elke week een beetje en ook mijn vet percentage daalde. Het bijzondere van Richard zijn manier van coaching is dat hij gaat voor het totaal pakket; het is niet alleen het trainen maar ook word je begeleid bij alles waar je tegenaan loopt....
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie bied ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
  • Google+
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Voordat je gaat...

DE SQUAT,DEADLIFT EN BENCH PRESS ENCYCLOPEDIE

Download deze Gratis E-books nu en wordt een expert in deze technische oefeningen
DOWNLOAD NU GRATIS
Alle e-books van bell coaching
close-link
Verbeter je Squat, Deadlift en Bench Press
Download alle E-book nu gratis en wordt een expert.
Download de Gratis E-books
close-image