Tansu

Ik was out of shape en had ik overgewicht, zonder enige kennis van training en voeding. Ik ontdekte Chris via een vriend, en ik kan onze eerste conversatie goed herinneren. Mijn eerste indruk was dat hij zeer vriendelijk en behulpzaam was: hij wilde je niet zomaar een cliënt, hij wilde je oprecht leren kennen en vrienden worden. In een vrij korte tijd had ik door dat ik een van de beste coaches had gevonden om mee samen te werken.

 

 

Chris heeft veel kennis en is bijzonder gepassioneerd op gebied van voeding, training, lifestyle en het optimaliseren hiervan. Zoals ik hem ken: hij doet altijd zijn best om zichzelf als coach zijnde te verbeteren, zodat hij zijn clienten nog beter van dienst kan zijn. In mijn mening is een van zijn beste vaardigheden om (vaak complexe) theorie en wetenschap te vertalen naar duidelijke, concrete voorbeelden die in de praktijk goed uit te voeren zijn.

In de periode dat ik met Chris heb samengewerkt heb ik bijzonder veel nuttige kennis opgedaan, die ik de rest van mijn “fitness leven” kan blijven toepassen. Ik heb bijzonder veel gains gemaakt: ik heb mijn droogste fysiek ooit bereikt, en ben tevens sterker dan ooit tevoren (en ik geloof dat er alleen maar meer progressie in zit!). Ik ben oprecht blij dat Chris de aanmoedigende en begeleidende factor is geweest gedurende mijn transformatie verhaal.

Kortom: ik was straatarm maar ben ondertussen zwemmende in het geld wanneer het aankomt op lifestyle. Zonder Chris hadden ik en mijn leven er behoorlijk anders uit gezien. En nog belangrijker: ik heb een goede vriend voor het rest van het leven erbij gekregen.

Meer resultaten bekijken

Kevin Sijmonsbergen

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Print FlipboardDe afgelopen 7 jaar ben ik veel bezig geweest met training, progressie en zelfstudie. Ik zelf ben fysiotherapeut en personal trainer en heb naast mijn werk als trainer, therapeut, instructeur, masseur en voedingsadviseur ook een online coaching website. Waarom ik er voor gekozen heb om...
Read More

Carlo Kapojos

Carlo Kapojos Ik ben zelf Personal Trainer & Coach en ik train al meerdere jaren prima op eigen kracht. Het  ‘shapen’ of bodybuilden was voor mij nieuw en Richard leek mij vanwege zijn kennis en ervaring de uitgelezen persoon die mij hier meer over kon leren. Mijn vermoeden bleek méér dan te kloppen! Wat zo prettig...
Read More

Bernice Sangers

Bernice Sangers Begin 2016 ben ik gestart met de Bayesian bodybuilding PT cursus en ben ik in contact gekomen met Richard Bell. Ik had al wel in mijn hoofd dat ik graag met de Enercup wilde meedoen in de bodyfitness klasse, dus ik besloot Richard een mail te sturen hoe hij er over dacht.  Richard...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.

Leave a Reply