Tansu

Ik was out of shape en had ik overgewicht, zonder enige kennis van training en voeding. Ik ontdekte Chris via een vriend, en ik kan onze eerste conversatie goed herinneren. Mijn eerste indruk was dat hij zeer vriendelijk en behulpzaam was: hij wilde je niet zomaar een cliënt, hij wilde je oprecht leren kennen en vrienden worden. In een vrij korte tijd had ik door dat ik een van de beste coaches had gevonden om mee samen te werken.

 

 

Chris heeft veel kennis en is bijzonder gepassioneerd op gebied van voeding, training, lifestyle en het optimaliseren hiervan. Zoals ik hem ken: hij doet altijd zijn best om zichzelf als coach zijnde te verbeteren, zodat hij zijn clienten nog beter van dienst kan zijn. In mijn mening is een van zijn beste vaardigheden om (vaak complexe) theorie en wetenschap te vertalen naar duidelijke, concrete voorbeelden die in de praktijk goed uit te voeren zijn.

In de periode dat ik met Chris heb samengewerkt heb ik bijzonder veel nuttige kennis opgedaan, die ik de rest van mijn “fitness leven” kan blijven toepassen. Ik heb bijzonder veel gains gemaakt: ik heb mijn droogste fysiek ooit bereikt, en ben tevens sterker dan ooit tevoren (en ik geloof dat er alleen maar meer progressie in zit!). Ik ben oprecht blij dat Chris de aanmoedigende en begeleidende factor is geweest gedurende mijn transformatie verhaal.

Kortom: ik was straatarm maar ben ondertussen zwemmende in het geld wanneer het aankomt op lifestyle. Zonder Chris hadden ik en mijn leven er behoorlijk anders uit gezien. En nog belangrijker: ik heb een goede vriend voor het rest van het leven erbij gekregen.

Meer resultaten bekijken

Lars

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Google+ Print Flipboard   Ik ben als eerst met Bell Coaching bekend geraakt vanuit de oprichting van Fit as FAQ. Vanuit het volgen op social media ben ik meer bekend met ze geraakt.  Ik heb voor Bell Coaching gekozen door de naam die ze hebben in...
Read More

Jochen

Jochen Mijn ervaring met bell coaching.. Voordat ik aan de slag ging met Richard Bell, trainde ik al een tijdje in de sportschool. Na zeker resultaten te hebben geboekt. bleef ik steken op bijvoorbeeld bankdrukken. Dit irriteerde mij enorm. Ik kwam maar niet vooruit en ik wist ook niet hoe ik dit moest aanpakken. Door Facebook...
Read More

Lorenzo

0Gedeeld WhatsApp Facebook Gmail Messenger Meer Twitter Pinterest LinkedIn Google+ Print FlipboardLorenzo Al vrij snel toen ik begon met krachttraining (zo’n 8 jaar geleden), was ik gek op Powerliften en had ik als doel om ooit wedstrijden te doen. In het begin deed ik echter nog vooral algemene krachttraining en ik ben me pas later...
Read More

Ook zulke resultaten?

About the author

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales.
  • Facebook
  • Wordpress
  • Google+
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply