Online Coaching

Next Level Coaching

Wij helpen jou wij helpen jou je fysieke en mentale doelen te behalen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

We nemen een beperkt aantal mensen aan

Online Coaching

Next Level Coaching

Wij helpen jou wij helpen jou je fysieke en mentale doelen te behalen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Resultaten

Wil jij dat ook?

Het is al honderden mensen per jaar gelukt om hun lichaam te transformeren en beter in hun vel te zitten. Van getrouwde ouders met meerdere banen en professionele wedstrijdatleten.

Maar ook mensen met een eetstoornis die door andere jarenlange professionele hulp niet geholpen konden worden. Wij hebben ze via Online Coaching geholpen.

Hoe werkt Online Coaching?

Bekijk nu deze korte video om te zien wat je kunt verwachten

Coaches met veel kennis van de wetenschap

Je leert meer over de wetenschap rondom trainen, voeding en lifestyle. Onze coaches leiden zelf andere professionals op. Zowel nationaal als internationaal zijn wij zeer actief binnen de top van de fitnessbranche.

Je komt in de beste shape van je leven

Wij helpen jou om strakker in je vel te zitten. Wij helpen jou een indrukwekkend fysiek te bouwen. Wij zijn experts in spiermassa opbouwen, sterker worden en maximaal vet verliezen.

Meer kennis:
onbeperkt vragen stellen aan je coach

Je leert zoveel als je wilt van je coach. Het enige limiet is je eigen initiatief. Je doet meer kennis op, zodat je betere resultaten kunt behalen, of anderen beter kunt helpen.

Ook voor photoshoots, powerlifting en -bodybuildingwedstrijden

Onze gespecialiseerde coaches begeleiden jou naar een piekmoment waarbij je in absolute topvorm bent voor een wedstrijd of photoshoot. 

Je training en voeding
worden gepersonaliseerd op jou

Je behaalt bij ons betere resultaten en houdt het langer vol omdat je programma past bij jou. Wij testen je trainingsniveau en optimaliseren je training en voeding. Wij zorgen dat het aansluit bij jouw voorkeuren, genetische potentie en lifestyle. 

Lifestyle coaching:
betere prestaties en minder stress

Wij ondersteunen jouw Lifestyle, zodat je beter kunt presteren en je beter voelt. Een vaak onderschat aspect. Wij gaan een stap verder in psychologische begeleiding. 

voedingsschema laten maken

Voeding

Flexibel blijven en toch je doelen halen

Het beste dieet? Het dieet dat jij het beste kunt volhouden en het beste bij jou past. 

We bekijken niet alleen je persoonlijke voorkeuren en wat jij op papier nodig zult hebben, maar gaan ook alles testen van koolhydraattolerantie, tot optimalisatie van jouw energieniveaus.

Wij helpen je leren hoe je kunt genieten van het leven en toch resultaten kunt behouden. Denk dan bijvoorbeeld aan uit eten gaan, op vakantie gaan of andere sociale gelegenheden. 

personal training

Training

Maximaal resultaat door personalisatie

Wij werken met trots en passie op een wetenschappelijk onderbouwde manier.

Hierdoor is geen één trainingsschema hetzelfde, alles wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgezet. Tijdens het traject testen we diverse dingen en stemmen we alles nog verder af op jou.

Je training wordt afgestemd op je uitgangspositie en krachtstatus, genetische potentie, fysiologische opmaak, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda.

Lifestyle & gedrag

Voel je goed, presteer beter

Wij gaan een stap verder in psychologische begeleiding.

Wij luisteren naar je en zorgen dat de informatie op jouw behoefte aansluit. We steunen je op de momenten waarbij je het nodig hebt.

Of je nou student, drukke moeder of ondernemer bent, wij willen je leven verrijken zodat je beter kunt presteren, zowel privé als zakelijk. 

Maak je keuze

Kies voor wekelijks contact of onbeperkt contact met extra's

Online Coaching

Next Level Coaching
125,-p.m.
 • Wekelijks contactmoment
 • Team Bell Facebook groep support
 • Maandelijkse Team Meetings
 • 100+ Pagina tellende gids
 • Continue bijgewerkt Voedingsplan
 • Continue bijgewerkt Trainingsschema
 • 10% Korting op Personal Training
 • Maandelijks opzegbaar
 • -
 • -
Aanmelden voor Online Coaching

Premium Coaching

Onbeperkt 24/7 contact
199p.m.
 • Onbeperkte 24/7 contactmogelijkheid
 • Team Bell Facebook groep support
 • Maandelijkse Team Meetings
 • 100+ Pagina tellende gids
 • Continue bijgewerkt Voedingsplan
 • Continue bijgewerkt Trainingsschema
 • 25% Korting op Personal Training
 • Maandelijks opzegbaar
 • Exclusieve Producten
 • Exclusieve Webinars
Aanmelden voor Premium

Wat zeggen leden over Bell Coaching?

 • Bell Coaching is de beste coaching die je kunt krijgen (in Nederland). Het is persoonlijk, professioneel en heel vertrouwd. Geen bull shit, geen hypes, alleen juiste info en een aanpak die werkt.

 • Je begint bij Bell Coaching omdat je weet dat je hier de beste begeleiding kan krijgen naar je doelen toe, onderbouwd door wetenschap en jarenlange ervaring. Uiteindelijk blijf je bij Bell Coaching, omdat je thuis komt in 1 grote familie met gelijkgestemden, allemaal mensen met dezelfde passie. Zowel de coaches als de teamleden.

 • Bij Bell coaching krijg je de tools aangerijkt die echt werken. Alles is persoonlijk afgestemd. Je training, voeding en rust optimaliseren om te werken naar je doel staat centraal.

Als lid van Team Bell verwelkomen we jou daarnaast in onze hechte familie. Hier maken mensen vrienden voor het leven. Naast het feit dat mensen onderling afspreken en zo levenslange vriendschappen opdoen, organiseren we maandelijkse bijeenkomsten voor alle leden! Wat is er fijner dan een groep mensen die dezelfde passie hebben en elkaar steunen?

 • Maandelijkse meet-ups met optioneel etentje
 • Je wordt lid van de Team Bell Facebook groep
 • Exclusieve clinics, workshops, webinars voor premium leden
Team bell online coaching

Nu aanmelden

Geef kort aan waar wij jou mee kunnen helpen. Je ontvangt binnen 24 uur persoonlijk bericht en een uitgebreid intake formulier.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het Team

Ontmoet Alle Coaches

Richard Bell

Chris Kunst (3)

Chris Kunst

Sanne Leenman

Lorenzo Haarlo

Lorenzo Haarloo

Victor Mooren

Carlo Kapojos

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen
over Online Coaching

Is het maandelijks opzegbaar, of zit er een vaste periode aan?

Je kunt maandelijks opzeggen. Coaching is op maandbasis dus je zit niet een bepaald aantal maanden vast.

Hoeveel contact is er mogelijk?

Bij het traject met wekelijks contact is er sprake van 1 vaste updatedag, waarbij je op die dag 24 uur de tijd hebt voor zoveel contact als je wilt. Wil je ons 1x berichten, dan kan dat. Wil je ons 100x berichten, dan kan dat ook. Het is daarbij beperkt tot die ene dag per week, maar dat is de enige restrictie die je hebt.

Bij het traject met onbeperkt contact is het zo intensief als je het zelf wilt maken: er is geen restrictie qua contact.

Wat houden de team meetings in?

Bij de maandelijkse team meetings gaan we met zijn allen wat leuks doen. Dit zal altijd anders zijn en altijd op een andere locatie, zodat we iedereen een keer tegemoetkomen.

Zo zijn frequentie activiteiten een trainingssessies met iedereen die aan wil sluiten, om daarna met zijn allen ergens wat lekkers te gaan eten.

Ook hebben we al uitjes gehad waarbij we gingen bowlen, barbecueën, verjaardagen gingen vieren, of naar een pretpark gingen. Alles kan, alles mag: we stemmen elke maand op een datum, locatie en activiteit. Het draait hierbij echt om het samenzijn!

Wat houdt de exclusieve content in? Wat kan ik verwachten?

De exclusieve content is content die we speciaal voor de premium coaching cliënten ontwikkelen. Dit gebeurt in de vorm van exclusieve gidsen en documentatie, (Live) technieksessies, webinars, Q&A sessies, segmenten van betaalde producten en aanzienlijke korting op zowel Personal Training sessies, als betaalde producten.

Hoe is de voedingsaanpak? 

We bekijken niet alleen je persoonlijke voorkeuren en wat jij op papier nodig zult hebben, maar gaan ook alles testen van koolhydraattolerantie, tot optimalisatie van jouw energieniveaus.

Wij helpen je leren hoe je kunt genieten van het leven en toch resultaten kunt behouden. Denk dan bijvoorbeeld aan uit eten, op vakantie gaan of andere sociale gelegenheden.

Onze aanpak is erop gericht om jou de vaardigheden te leren, die je nodig hebt om zelfstandig te zijn. Je krijgt concrete richtlijnen voor calorieën en macronutriënten, maar bent niet beperkt aan een rigide schema. We leren je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken zodat je zonder schema resultaat kunt behouden. We zoeken hierbij altijd naar een manier die goed resultaat behaalt en past bij jouw voorkeur.

Je ontvangt een uitgebreide lijst van aanbevolen voedingsmiddelen. Deze lijst geeft je voldoende opties en helpen je om juiste keuzes te maken, voldoende voedingstoffen binnen te krijgen én goed gevuld te blijven. Maar je leert ook zelf waar je op moet letten bij het uitzoeken van voedingsmiddelen. Je kunt een voorbeeldschema krijgen als je dat fijn vind, maar we leren je liever hoe je dit zelf kunt doen. Een maaltijdplan is namelijk zelden een blijvende oplossing en meer bedoeld als tijdelijke oplossing. Het is meestal geen duurzame oplossing omdat het niets met gedrag doet.

Wat als je omstandigheden veranderen? Wat als je dagindeling in ene anders wordt? Wat als je moet overwerken en het heel druk hebt? Wat als je geen zin hebt in één van de gerechten? Wat als sommige ingrediënten zijn uitverkocht? Je schema blijft hetzelfde. Maar als je de vaardigheden bezit die je van ons leert, dan weet je hoe je hier mee om moet gaan. Dát zorgt voor beter resultaat, minder stress over voeding en langer termijn succes. Er zijn namelijk meerdere wegen naar Rome.

Wil je toch een uitgebreid uitgeschreven voedingsschema met complete recepten en dagmenu’s? Dan ontvang je een dikke korting op een voedingsschema

Hoe werkt de training?

Alles wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgezet. Tijdens het traject testen we diverse dingen en stemmen we alles nog verder af op jou.

Je training wordt afgestemd op je uitgangspositie en krachtstatus, genetische potentie, fysiologische opmaak, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda

Kan ik training en voeding los doen?

Dit is niet mogelijk bij onze coaching trajecten, gezien training, voeding en leefstijl altijd hand in hand moeten gaan voor optimaal resultaat; als je ergens een aspect laat liggen, laat je altijd resultaat liggen.

We bieden geen losse trainingsschema’s aan. We bieden wel voedingsschema’s los aan via deze pagina. 

Hoe weten jullie of mijn techniek goed is?

Met behulp van professionele software analyseren we je techniek, welke je tijdens je trainingen kan opnemen en insturen.

Dit is praktisch om constant aan je techniek te werken en deze tot in de details te perfectioneren, zonder dat je gebonden bent aan verplichte fysieke sessies of extra kosten voor PT-sessies.

Daarnaast hebben we  oefeningsbibliotheken met zowel korte video’s van de basis uitvoering, als mede  gedetailleerde langere video’s met alle techniekaspecten. 

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

We staan altijd voor het maximale resultaat binnen jouw persoonlijke situatie.

Ondanks dat iedereen een andere uitgangspositie, genetische potentie, leefstijl en doelen heeft, is het voor ons altijd prioriteit om iedereen 100% aandacht te geven en samen te werken naar maximaal resultaat.

Je vindt voorbeelden van onze resultaten op de resultaten pagina.

Kan ik ook coaching volgen als ik géén wedstrijd wil doen?

Uiteraard! We beperken ons absoluut niet tot een enkele doelgroep en specialiseren ons, dankzij ons team van experts, in een enorm scala aan doelgroepen. Iedere coach binnen het team heeft zijn eigen specialiteit en samen vormen we een ijzersterk team dat jou zal helpen naar jouw gewenste doel.

Zijn er kortingen?

Er wordt op geen enkele manier korting verleend op onze diensten.

Kan ik fysieke sessies afnemen? 

We zijn beschikbaar voor zowel 1-op-1 Personal Training, Technieksessies, of in overleg voor groepstrainingen.

Wat is het verschil tussen wekelijks en onbeperkt contact? 

Naast het feit dat je bij het onbeperkte contact van diverse voordelen geniet, is de contactfrequentie uiteraard anders.

Wekelijks contact is beperkt tot 1 vaste contactdag, waar onbeperkt contact geen enkele restrictie biedt.

Kan ik het 1 maand proberen? 

De trajecten zijn altijd maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Wil jij het 1 maand uitproberen, om te zien of het bij jou past? Dan kan dat uiteraard!

Wie wordt mijn coach?

Op basis van ons uitgebreide intakeformulier en ons gesprek zullen we in de basis de coach toewijzen die het beste bij jou en jouw unieke situatie past.

Mocht je een bepaalde voorkeur hebben, om wat voor reden dan ook, dan kun je dit uiteraard altijd bespreekbaar maken.

Kan ik wisselen van contactvorm (wekelijks/onbeperkt) gedurende de coaching?

Wisselen van contactvorm kan in de basis altijd.  Wel loop je het risico dat er niet naar onbeperkt contact gewisseld kan worden bij dezelfde coach, mocht deze vol zitten met een wachtlijst.

Dan is er wel de optie om in overleg naar een van de andere coaches over te schakelen op onbeperkt contact, mocht die wens er specifiek zijn.

Ik heb een vraag die er niet bij staat, waar kan ik deze stellen?

Je kan ons altijd bereiken via het contactformulier, via facebook of op directe wijze via info@bell-coaching.com

kan iemand mij wel persoonlijk coachen zonder dat we elkaar in het echt ontmoeten?

Zeer zeker! Sterker nog; goede online coaching kan je véél meer opleveren dan fysieke coaching. Dit omdat er geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties, maar je altijd en overal toegang hebt tot je coach.

Zit je met iets in je hoofd? Dan kan je het ons direct laten weten!

Ik zou graag met een coach willen spreken voordat ik bepaal of ik zou willen starten, kan dat?

Dat is uiteraard mogelijk. We zijn bereikbaar via het contactformulier, of via info@bell-coaching.com.

Op welke manier kan  ik betalen?

Betalingen worden voldaan via bankoverdracht, iDeal, of PayPal.